Magazin

J.K. Rowling a avut INCREDERE OARBA in Alan Rickman. Iata dovada

Publicat: 15 ian. 2016
Cu mult inainte ca J.K. Rowling sa scrie si sa publice ultima carte din seria volumelor Harry Potter, autoarea a discutat cu Alan Rickman, actorul care l-a interpretat pe profesorul Severus Snape, caruia i-a dezvaluit adevarata natura a personajului. Mai precis, scriitoarea a discutat cu actorul Alan Rickman despre faptul ca personajul pe care il interpreta l-a protejat intotdeauna pe micul vrajitor Harry Potter.
Primul film a aparut in 2001, in timp ce ultima carte, in care este prezentat adevaratul caracter al profesorului Snape, nu a fost publicata pana in 2007. Rowling nu a dezvaluit secretul nici macar celor care au contribuit la scenariu si regie, singurul in care a avut incredere oarba fiind Alan Rickman. J.K. Rowling i-a dezvaluit acestuia toate detaliile intrucat si-a dorit ca actorul sa redea subtil transformarile prin care trece profesorul Snape.
„A fost foarte amuzant. Am asistat la un moment in care un producator i-a spus lui Alan sa joace intr-un anumit mod, iar el a refuzat, spunandu-i ca nu stie ce se va intampla in final, insa el, Alan, stie si din acest motiv nu poate interpreta scena asa cum i se sugereaza. Intelegea perfect personajul si, acum cand privesc in urma, realizez ca se intamplau mai multe decat ne imaginam noi. O privire, un sentiment, indicii ca mai multe urmau sa se intampla. Umbra pe care a lasat-o in aceste filme este uriasa, iar emotia pe masura”, a declarat producatorul seriilor Harry Potter, David Heyman.


loading...

Adauga un comentariu