Magazin

Jocuri de culise: Chef Scarlatescu l-a ales castigator pe Petru ca sa il angajeze la el la restaurant

Publicat: 07 iun. 2012
1
Unul dintre cei trei jurati de la „MasterChef” a facut o dezvaluire uluitoare in aceasta dimineata, dupa ce Petru Buiuca a fost desemnat aseara primul „MasterChef” al Romaniei.
Casnica” de la „Masterchef”, Andreea Moldovan, cu siguranta nu va fi prea incantata dupa ce va afla declaratia lui Chef Scarlatescu. Desi nu a prins finala, ea a avut aseara comentarii taioase. „Sa revii in bucataria «MasterChef» e dureros, sa vezi pe cine nu merita sa fie aici nu e bine!”, a spus Andreea Moldovan. „Jigodia asta mica ce face?”, s-a intrebat retoric „Casnica”, in timp ce se uita la ce gatea Petru.
Catalin Scarlatescu a explicat cum a ajuns Petru sa castige. „Eu l-am ales Masterchef, nu altii. Asa ca asta este! Eu cred in el, bineinteles. Doar daca vrea Petru, eu il invit sa lucreze la restaurantul meu”, a spus Catalin Scarlatescu la PRO FM, potrivit Cancan.ro. El are un restaurant de lux intr-un hotel din Capitala.
Petru a vrut sa ii multumeasca lui Chef Catalin pentru laudele si complimentele pe care i le-a facut de-a lungul emisiunii pentru preparatele sale. „Petru, complimentele se predau cu tigaile. Unde ai auzit tu vreun compliment?”, a glumit juratul.
„Ma mai gandesc la invitatie, ii multumesc foarte mult lui Chef Catalin. Imi place invitatia, o sa ma gandesc la ea, oricum in vizita o sa merg, are dreptate Chef Catalin, restaurantul acela la care lucreaza el este o bijuterie, am fost acolo si am vazut cum merge treaba. Nu e vorba de oferte, nu este vorba de bani, dar trebuie sa mai mananc o paine, sa mai invat multe pana sa ajung sa lucrez pentru Chef Catalin. Nu merg acolo doar sa tin o tigaie!”, a explicat Petru, castigatorul „MasterChef”.
Catalin Scarlatescu a fost intrebat daca Petru are si alte calitati, pe langa faptul ca gateste foarte bine. „Domne, eu l-am vazut. El era exact in fata mea la emisiuni. Fara sa vrei, te uiti. Pungasul asta nu a spus mare lucru pana la proba cu Sissoko. A dat cu Sissoko de pamant. Din momentul ala a inceput sa gateasca cu adevarat”, l-a descris Chef Catalin pe castigator, convins ca a facut alegerea cea buna.
Un fan a vrut sa stie cum se simte Petru cu 50.000 de euro in  buzunar. „Nu am primit banii inca. Nu o sa ii retrag, pentru ca este comisionul mare”, a marturisit Petru Buiuca.
Adauga un comentariu