International

Jocurile Olimpice 2022: Se caută 39 000 de voluntari

Publicat: 05 dec. 2019

Organizatorii Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din anul 2022, de la Beijing, au făcut noi declarații. Joi s-a lansat un site web pentru a recruta voluntari. Acesția solicită ajutorul a 39.000 de voluntari.

Ceremonia de lansare, a fost caracterizată de muzică şi dans. S-au reunit în faţa unei imense trambuline de sărituri cu schiurile din capitala chineză circa o mie de persoane. Printre celebritățile prezente s-au numărat actorul Jackie Chan sau pianistul Lang Lang.

Condiţiile necesare pentru a deveni voluntar:

– vârsta minimă 18 ani la 1 ianuarie 2022;

– cunoașterea unei limbi străine: engleză sau chineză.

Persoanele care au abilităţi de traducător oral sau scris, studii medicale de specialitate, de conducerea automobilului pot fi disponibile o lungă perioadă de timp. Așadar vor fi alese cu prioritate.

Într-un videoclip, difuzat pe un ecran imens, preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, a promis candidaţilor care urmează să fie selecţionaţi ”o experienţă unică în viaţă”.

Organizatorii consideră necesar să recruteze 27.000 de voluntari pentru Jocurile Olimpice şi încă 12.000 pentru Jocurile Paralimpice.

Înscrierile pot fi făcute începând de astăzi, 5 decembrie 2020 până la data de 30 iunie 2021 pe site-ul vol.beijing2022.cn.loading...

Adauga un comentariu