Din lumea filmului

John Travolta este în doliu. După moartea soției sale o altă persoană apropiată s-a stins din viață

Publicat: 22 oct. 2020
john travolta tuns zero si cu barba
John Travolta este în doliu. După pierderea sotie sale, Kelly Preston, starul trece din nou prin momente extrem de grele.

John Travolta este în doliu. După pierderea soției sale, Kelly Preston, starul trece din nou prin momente extrem de grele. Sam Travolta, nepotul actorului s-a stins din viață la 52 de ani. Informația a fost făcută publică în această săptămâna deși acesta a murit în urmă cu o lună.

Familia actorului este îngenuncheată de durere, starul de la Hollywood are parte doar de necazuri.

John Travolta este în doliu

Sam Travolta avea doar 52 de ani și a fost scenarist și actor, însă cauzele decesului nu au fost dezvăluite. Acesta era destul de apropiat de unchiul său și a mărturisit recent că traversează o perioadă grea din punct de vedere financiar.

John Travolta este cel care l-a ajutat cu banii, oferindu-i 1.800 de dolari pe lună. În urmă cu cinci ani, scenaristul a declarat că banii chiar sunt o problemă pentru el:

“Sunt un scenarist care se chinuieşte să-şi câştige existenţa şi care locuieşte într-un apartament mic cu un dormitor, aşa că banii de la John chiar ajută.”

Sam Travolta a ținut un discurs împotriva Scientologiei, în anul 2015. Acesta spunea că este extrem de afectat din punct de vedere psihologic de această nouă religie. Sam a părăsit cultul în anul 2007, însă nu i-a afectat relația cu John, chiar dacă celebrul actor încă face parte din el.

Cine este John Travolta

Actorul John Travolta este în doliu din nou. Starul s-a nascut pe 18 februarie 1954. În urmă cu trei luni acesta și-a pierdut soția, actrița Kelly Preston.

A fost nominalizat de două ori la premiul Oscar, cel mai recent pentru portretizarea asasinului filosof în Pulp Fiction (regia Quentin Tarantino). De asemenea a mai fost nominalizat la premiile BAFTA și Globul de Aur pentru același rol extrem de apreciat și a fost ales ’Cel mai bun actor’ de către Los Angeles Film Critics Association, pe lângă alte premii importante.

John Travolta a primit, în semn de recunoaștere a meritelor sale artistice, o stea pentru film, în partea de nord, aria 6900, pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

Tânărul actor Archie Lyndhurst a murit la doar 19 ani

La inceputul acestei luni lumea filmului era zguduita de vestea mortii tanarului actor Archie Lyndhurst. Acesta s-a stins din viata la doar 19 ani. Moartea actorului a fost confirmată de rețeaua de televiziune care produce serialul de succes „So Awkward”, ajuns la al șaselea sezon.

„Ne pare rău că trebuie să vă spunem că Archie Lyndhurst, care a jucat atât de strălucit rolul Ollie în Şo Awkward de la CBBC, a murit cu tristețe după o scurtă boală. Lipsa lui Archie va fi extrem de dureroasă pentru toți cei care au lucrat cu el și de toți fanii care au râs împreună cu Ollie în spectacol”, au precizat oficialii postului TV.

Într-o declaraţie pentru BBC, părinţii lui Archie au declarat pentru BBC într-o declarație că sunt „dărâmați de durere și le solicită respectuos tuturor respectul intimității”.

Archie a apărut în So Awkward, un sitcom care urmărește viața unui grup de prieteni din școala secundară, din prima să serie din 2015. Nicholas a apărut alături de fiul său într-un episod din 2019 al programului.

Adauga un comentariu