Magazin

Jojo are parte de momente extrem de grele. Bunica ei e internata la spital, iar artista a postat un mesaj dubios pe retelele de socializare

Publicat: 20 mai 2019
Jojo intr-o bluza roz
Jojo

Momente mai putin placute pentru o cunoscuta vedeta din Romania. Jojo nu are parte de liniste dupa ce s-a intors din India, acolo unde a filmat Asia Express. Paul Ipate a avut probleme de sanatate si din aceasta cauza cei doi au abandonat experienta de pe continentul asiatic. 

Dupa ce sotul lui Jojo a cerut sa abandoneze experienta din India pentru ca s-a simtit rau din cauza unei hernii de disc, familia artistei a facut varicela, iar in luna februarie a acestui an, bunica vedetei s-a imbolnavit, fiind internata de urgenta intr-un spital. Curiosi de fel, fanii au fost interesati sa afle starea de sanatate a bunicei lui Jojo, dar aceasta a refuzat sa dea orice minim detaliu despre cum s-ar simti batrana. 

Boala de care sufera Paul Ipate. Sotul lui Jojo si-a anulat toate spectacolele

Vedeta a lasat sa se inteleaga ca starea de sanatate a bunicii ei nu este una foarte buna, ba din contra, este destul de delicata.  Jojo a publicat un mesaj dubios pe Facebook in care le promite fanilor ca ii va tine la curent cu starea ei de spirit. Din cele scrise de ea, fanii au inteles ca bunica vedetei are probleme grave.

Comentarii
  • Ca orice ”vedetă” ajunsă la…pre-spălat cariera, invocă tot felul de probleme de sănătate (Doamne ferește!). Mai bine și-ar vizita mai des bunica de la Ceahlău!!! Că este foarte bătrână și FOARTE singură.

Adauga un comentariu