Magazin

„Joker”, incasari de peste 2 milioane de lei la debutul in cinematografele romanesti

Publicat: 08 oct. 2019
20 Vizite 0 Comentarii

Lungmetrajul „Joker”, cu Joaquin Phoenix in rol principal, a debutat in box office-ul romanesc de weekend cu incasari de peste 2 milioane de lei. Filmul regizat de Todd Phillips, premiat la Venetia cu Leul de Aur, a fost vizionat de 96.830 de spectatori si a generat incasari de 2.110.334 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia. Arthur Fleck este un barbat singuratic, abuzat, cu probleme mintale, care, pe masura ce societatea continua sa il respinga, adopta un personaj ale carui actiuni devin violente. Filmul „Hustlers: Striptease pe Wall Street”, cu Jennifer Lopez in rol principal, a coborat un loc in clasament. In al doilea weekend de la premiera, el a fost vizionat de 21.614 spectatori si a generat incasari de 472.823 de lei.

Thrillerul „Joker” si animatia „Calatoria fantastica a Maronei”, intre premierele weekendului in cinematografele romanesti

Tot un loc a coborat in clasament „Ad Astra”, cu Brad Pitt in rol principal. Lungmetrajul regizat de James Gray s-a clasat pe pozitia a treia dupa ce, in al treilea weekend de la premiera, a fost vizionat de 11.051 de spectatori si a generat incasari de 267.102 lei. Animatia „O belea de catel/ Trouble” s-a mentinut pe pozitia a patra. In al patrulea weekend de la premiera romaneasca, filmul a generat incasari de 248.650 de lei si a fost vizionat de 12.429 de spectatori. Animatia „Mosley: Povestea trolifantilor”, regizata de Kirby Atkins si Jun Huang, a debutat pe pozitia a cincea, cu incasari de 161.509 lei si 8.842 de spectatori. O specie de creaturi, cunoscute ca trolifanti, se razvratesc fata de viata lor supusa si pornesc intr-o calatorie pentru a gasi orasul mitologic Uprights.

Lungmetrajul de actiune „Rambo: Ultima lupta/ Rambo: Last Blood”, regizat de Adrian Grunberg, cu Sylvester Stallone in rol principal, a coborat trei locuri in top, pana pe sase. In al treilea weekend de la premiera, filmul a fost vizionat de 6.844 de spectatori si a generat incasari de 148.793 de lei. Filmul de actiune „Cod rosu in serviciile secrete/ Angel Has Fallen”, cu Gerard Butler si Morgan Freeman in distributie, a ocupat locul al saptelea, in coborare o pozitie. In al saselea weekend de la premiera, lungmetrajul a fost vizionat de 5.086 de spectatori si a generat incasari de 117.220 de lei. Filmul horror „It Capitolul 2/ It Chapter Two” a coborat trei locuri in clasamentul romanesc, clasandu-se pe opt. In al cincilea weekend de la debut, a generat incasari de 106.950 de lei, dupa ce a fost vizionat de 5.094 de spectatori.

Lungmetrajul de animatie „Playmobil: Filmul” s-a clasat pe pozitia a noua, in coborare doua locuri, dupa ce, in al doilea weekend de la premiera, a fost vizionat de 4.154 de spectatori si a generat incasari de 74.544 de lei. Spinoff-ul „Furios si iute: Hobbs & Shaw”, cu Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba si Helen Mirren in distributie, a pierdut tot doua locuri in top. Filmul s-a clasat pe pozitia a zecea, dupa ce, in al zecelea weekend de la debut, a fost vizionat de 2.858 de spectatori si a generat incasari de 72.125 de lei.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit