Fotbal extern

Jose Antonio Reyes a semnat cu Sevilla

Publicat: 06 ian. 2012

Atacantul spaniol Jose Antonio Reyes, care pană în prezent evolua la Atletico Madrid, a semnat joi cu FC Sevilla ”pană în 2015”, anunţă joi clubul andaluz pe site-ul său oficial.

”Joi dimineaţă s-a încheiat transferul lui Jose Antonio Reyes la FC Sevilla”, informează clubul.

”Jucătorul născut în Utrera a semnat pentru acest sezon şi pentru încă alte trei suplimentare (pană în 2015), revenind astfel după opt ani la clubul care l-a format”, explică FC Sevilla.

Prin acest transfer, Jose Antonio Reyes (28 ani), devenit internaţional, revine la clubul andaluz cu care a debutat în 1999, la varsta de 16 ani.

După ce a părăsit FC Sevilla în 2004, Reyes a jucat pe rand la Arsenal, la Real Madrid, la Benfica Lisabona şi la Atletico Madrid, reuşind un titlu de campion şi o cupă a Angliei cu Arsenal şi unul de campion al Spaniei cu Real Madrid.

Mult mai recent, el a caştigat şi Liga Europei cu Atletico Madrid, în 2010.

In acest sezon, coabitarea cu antrenorul Gregorio Manzano, demis între timp, a fost totuşi dificilă, provocand în mare parte şi plecarea lui Reyes.

Clubul din Sevilla nu a precizat valoarea transferului, însă presa spaniolă scrie că ar fi vorba de 3,5 milioane euro, la care s-ar adăuga un alt milion în funcţie de rezultatele obţinute de jucător cu noul său club.

Reyes urma să ajungă joi după-amiază la Sevilla, iar vineri, cand în Spania se serbează venirea celor Trei Magi (”Reyes” în spaniolă), este prevăzută prezentarea sa în faţa suporterilor.loading...

Adauga un comentariu