Sport

Jose Mourinho, replica dura la adresa unui jurnalist: Foloseste Google inainte de a pune intrebari stupide

Publicat: 15 sept. 2015
1

Atmosfera tensionata la Chelsea, dupa debutul slab de sezon. Gruparea londoneza a fost  invinsa in Supercupa Angliei de Arsenal si se afla doar pe locul 17 in Premier League, cu o singura victorie in cinci etape.

In acest context, Jose Mourinho a avut, la o conferinta de presa, o reactie care tradeaza  o stare de tensiune.

Intrebat de un jurnalist despre rezultatele slabe inregistrate de echipa si daca simte ca al treilea an pe care il petrece pe banca unei echipe este cel mai dificil, antrenorul londonezilor a replicat: „La Porto si la Inter nu a existat un al treilea sezon. La Chelsea, in primul mandat, am castigat Cupa Angliei, Cupa Ligii si am ajuns pana in semifinalele Ligii Campionilor. Cu Real Madrid am castigat Supercupa si am ajuns in semifinalele Ligii Campionilor. Deci foloseste Google inainte de a pune intrebari stupide”.

„Nu sunt fericit, pentru ca nu sunt obisnuit ca pierd de atatea ori, dar incerc sa ma adaptez situatiei. Nu va puteti astepta sa fiu doar un zambet, sa rad si sa glumesc. Cand oamenii nu obtin rezultatele pentru care muncesc devin frustrati. Atunci cand esti obisnuit sa castigi tot timpul e un sentiment ciudat cand nu se mai intampla. Unii oameni reusesc sa se descurce cu asta, altii nu sunt la fel de buni”, a mai spus tehnicianul de 52 de ani.

Chelsea trece prin cel mai slab debut de campionat din ultimii 29 de ani.

Adauga un comentariu