Dragoste

Jucariile sexuale ale vedetelor

Publicat: 12 apr. 2010

Peste 30% dintre oameni folosesc cel putin o data in viata jucarii sexuale.

Dupa ce Madonna s-a pozat folosind astfel de obiecte si alte vedete au declarat ca in dormitorul lor exista accesorii sexuale. Iata cateva celebritati care nu se jeneaza sa recunoasca ca au nevoie de ceva ajutor pentru marirea placerii.

Paris Hilton: despre roz, numai de bine

Fata asta chiar le-a facut pe toate. Acum insa s-a cumintit alaturi de iubitul ei milionar. Si cei doi colinda lumea-n lung si-n lat toata ziua. ‘Sunt feri­ci­ta alaturi de el’, spunea Paris intr-un interviu. ‘Dar ca sa ma simt bine, nu am intotdeauna nevoie de un barbat…

Am cateva obiecte electronice in schimb care pot face toata treaba si care chiar sunt de calitate!’, declara ea. Paris chiar si-a pozat intreaga co­lectie de vibra­toare. Toate au culoarea ei preferata: roz strident. Printre ele exista si obiecte destinate sexului anal.

Eva Longoria: complicatul punct G

‘Cea mai sigura cale sa ajungi la or­gasm? Acadeaua pentru punc­tul dulce, pe care v-o reco­mand’. Iata declaratia unei ‘neveste dis­perate’, cu putina vreme inain­te sa-si puna pirostriile. Actrita nu are nici o problema sa povesteasca despre colectia ei de obiecte sexuale. ‘Am toata gama destinata punctului G. Adica jucarii care dau vibratii doar in jurul clitorisului’, explica ea cu lux de amanunte.

sursa: csid.roloading...

Adauga un comentariu