Sport

Jucatoarele de la CSM Bucuresti vor sa dea lovitura in Final Four: „Putem face istorie”

Publicat: 06 mai 2016
1

CSM Bucuresti a ajuns la Budapesta, locul de disputare al Final Four-ului Ligii Campionilor. Handbalistele lui Kim Rasmussen vor debuta împotriva lui Vardar Skopje, astazi de la ora 18.45, în direct la Digi Sport 1. Calificata în premiera în Final Four-ul Ligii Campionilor, CSM Bucuresti a fost prima dintre cele patru echipe participante care a ajuns la hotelul din Budapesta. Isabelle Gullden, desemnata de EHF jucatoarea lunii aprilie, a prefatat meciul cu Vardar Skopje din semifinale, ce va fi mâine de la ora 18:45, în direct la Digi Sport 1. „Ma astept la un meci foarte dificil. Ambele echipe vor sa câstige pentru a merge în finala. Va fi o lupta încinsa, poate nu va fi cel mai bun handbal, dar cu siguranta va fi o lupta strânsa”, a spus Gullden. Campioana Macedoniei s-a calificat pentru a treia oara consecutiv în Final Four. Vardar nu a trecut însa de semifinale, fiind învinsa de Buducnost atât în 2014, cât si anul trecut.

„Sper ca în acest an sa putem face pasul mai departe si sa câstigam titlul. Dar în semifinala ne asteapta un meci foarte dificil. Nu cred ca suntem favorite, asa cum spune lumea. sansele sunt 50%-50%”, a declarat Andrea Lekic, jucatoarea lui Vardar Skopje. În prima semifinala, Buducnost, echipa Cristinei Neagu, va înfrunta Gyor, astazi, de la 16.15, în direct la Digi Sport 1. Bucurestencele au un moral bun înaintea Final Four-ului. ”Cele doua victorii cu Rostov Don au fost cel mai bun psiholog pentru echipa noastra”, a declarat Cristina Varzaru.

CSM Bucuresti este gata sa se bata pentru trofeul Champions League la Budapesta. Pentru prima oara în acest sezon, Kim Rasmussen va avea tot lotul valid. Fernanda da Silva, Line Jorgensen si Linnea Torstenson sunt refacute si pregatite sa dea o mâna de ajutor campioanei României pentru a-si adjudeca cea mai rîvnita cupa europeana.

„Cred ca orice e posibil la Budapesta. Sunt prezente patru echipe mari, asa ca de ce sa nu fim capabile sa scriem istorie? Aventura noastra nu s-a încheiat, sunt doua meciuri foarte grele”, sustine Linnea Torstenson, jucatoarea lui CSM Bucuresti.

Cele doua victorii din sferturile Ligii Campionilor cu Rostov Don le-au dat încredere handbalistelor lui Kim Rasmussen. „Avem o alta atmosfera, dupa meciurile cu Rostov am fost mai unite pe teren, asa ca simt ca echipa este pregatita pentru acest meci”, a spus Mayssa Pessoa, completata de Cristina Varzaru:
”Echipa, la moment asta, din punct de vedere psihic, sta foarte bine, fiindca am jucat cele doua meciuri cu Rostov si ne-au ajutat foarte mult. Victoria cu Rostov a fost cel mai bun psiholog pentru echipa noastra”.

Adauga un comentariu