Magazin

Jucatori de Pokemon Go, vi se pregateste ceva

Publicat: 01 aug. 2016
1

„Pokemon Go” se bucura de un succes atat de mare pe plan mondial, incat editorul sau, compania Niantic Labs, a anuntat luni ca va organiza o serie de campionate regionale la care vor putea sa participe pasionatii din lumea intreaga ai acestui joc incepand din 2017.

In urma acestei initiative, fanii jocului „Pokemon Go” isi vor putea masura abilitatile cu alti jucator in cadrul unor campionate oficiale, incepand din 2017.

„Unul dintre obiectivele noastre principale este acela de a organiza campionate pe orase si pe cartiere”, a dezvaluit directorul adjunct al Niantic Labs, Mathieu Fayet.

Acele competitii oficiale vor viza „canalizarea fenomenului”.

Mathieu Fayet a evocat, de asemenea, lansarea apropiata a unor noi functii in jocul „Pokemon Go”, precum posibilitatea ca jucatorii sa faca schimb de Pokemoni cu scopul de a-si completa „Pokedex”-ul.

Mathieu Fayet a reamintit, totodata, parteneriatul cu McDonald’s si a precizat ca restaurantele din celebrul lant american vor deveni arene de lupte cu Pokemoni.

Directorul adjunct al Niantic Labs a mentionat si ambitia companiei sale, o fosta filiala a grupului Google, in privinta acestui joc video. „Acum, suntem prezenti in 15 tari, insa exista 200 in lume. Dezvoltarea noastra va continua, iar ‘Pokermania’ se va propaga”.

Jocul „Pokemon Go” a fost descarcat de peste 75 de milioane de ori pe plan mondial.

Lansat pe 6 iulie in Statele Unite, Australia si Noua Zeelanda, jocul „Pokemon Go” a atras intr-o singura zi mai multi utilizatori in Statele Unite decat reteaua de socializare Tinder pe dispozitivele care folosesc sistemul de operare Android.

In timp ce la sediul Comisiei Europene se duc batalii din cauza acestui joc, firmele se gandesc cum sa se foloseasca de popularitatea jocului in favoarea lor.
Comentarii
Adauga un comentariu