Actualitate

Judecatoarea acuzata de coruptie imprumuta bani de la avocati

Publicat: 09 feb. 2011
1

@ Judecatoarea acuzata de coruptie le-a prezentat procurorilor de la DNA Iasi o lista intreaga cu numele avocatilor de la care a solicitat bani cu imprumut @ Acesti avocati au fost deja chemati de procurori pentru a fi audiati in calitate de martori @ Era o practica frecventa a acesteia de a imprumuta bani de la avocati, atunci cand avea nevoie @ Culmea este ca multi dintre avocatii care i-au dat bani judecatoarei au primit solutii nefavorabile in dosarele care s-au aflat pe masa Angelei Ungureanu
 
Judecatoarea Angela Ungureanu, acuzata de procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie Iasi (DNA) de comiterea infractiunii de luare de mita, obisnuia sa imprumute frecvent bani de la avocatii din cadrul Baroului Iasi. Pentru ca sotul sau este somer, pentru ca are un copil in clasa a IX-a, are rate la banci si plateste chirie pentru apartamentul in care locuieste, judecatoarea avea mai tot timpul nevoie de bani. Astfel, aceasta a imprumutat bani de cateva ori de la colegii sai pentru a-si achita datoriile sau obligatiile financiare. In acest context, judecatoarea a ajuns sa imprumute bani si de la avocati. Chiar daca pare pare putin exagerat, a imprumutat bani de la mai multi avocati din Baroul Iasi. Era o practica frecventa a ei. Printre avocatii care i-au dat bani se numara Vasile Cojocaru si Oana Neda.
Culmea este ca multi dintre acesti avocati au primit solutii nefavorabile in dosarele care s-au aflat pe masa Angelei Ungureanu. In incheierea de sedinta prin care s-a dispus ridicarea interdictiei de a parasi localitatea pentru judecatoare, magistratii de la Curtea de Apel Iasi arata ca procurorii nu au probe in acest dosar. Mai grav este ca magistratii Curtii de Apel Iasi sustin ca nu exista nici macar indicii temeinice pentru conturarea infractiunii de luare de mita.
 
Motivarea judecatorilor
 
„Din declaratii si continutul interceptarilor rezulta ca inculpta solicitase acest imprumut intrucat urma sa achite un alt imprumut restant catre un alt avocat. De asemenea, rezulta ca inculpata solicita imprumuturi de la avocati, sume de bani pe care le restituia, dar nu dorea ca aceste tranzactii sa fie cunoscute. In ceea ce priveste acuzatia penala formulata, indiciile si probele administrate nu ofera date temeinice care sa justifice banuiala rezonabila ca inculpata a savarsit o fapta prevazuta de legea penala, respectiv infractiunea de luare de mita”, sustin judecatorii de la Curtea de Apel Iasi. „Suma de bani primita si pentru care s-a realizat flagrantul, conform declaratiilor denuntatoarei si ale inculpatei, era rezultatul unei conventii de imprumut cu termen de restituire dupa 15 aprilie 2011, nu fusese pretinsa pentru indeplinirea sau neindeplinirea unui act privitor la indatoririle sale de serviciu”, mai explica magistratii. „Din continutul convorbirilor telefonice si a inregistrarii ambientale rezulta ca inculpata urma sa-i restituie suma primita dupa 15 aprilie si ca la initiativa denuntatoarei care s-a interesat de redactarea dosarului, inculpata a facut demersuri pentru a afla in ce stadiu se afla tehnoredactarea hotararii. Denuntatoarea i-a solicitat inculpatei sa primeasca pe un anumit domn pentru o consultatie sau un viitor litigiu, domn de la care inculpata credea ca denuntatoarea facuse rost de suma solicitata si pe care nu-l cunostea”, completeaza judecatorii.

Comentarii
 • Sorin Calin nu are servici. judecatoarea Ungureanu nu este corupta.Iata de ce.Cand a venit la ea, un procuror din Pascani, respectiv Napoleon AS, sa-i propuna ca-i da 25% din cele 435 milioane de euro pretinse de el de la Statul francez, plus insula Sfanta Elena si Domul Invalizilor, a fost refuzat. Si atunci unde este coruptia. Da ce face unui de acolo cu cocoselul nu este coruptie sexuala la DNA? Rezon baieti ca avem si noi probe. Lasati judecatoarea in pace, este NEVINOVATA.

 • Bai gaozare de Marsavu, de unde mata-n cour ai aflat ca am promis spaga la judecatoarea Ungureanu. Tineti botu ca te arestez javra ordinara. Ce te bagi tu ca muasca in afacerile mele. Tu esti corupt, si nu eu care-mi cer dreptul de la Staul Francez la Domul Invalizilor , Insula Sf Elena si daune morale de 435 milioane euro.
  Bai ziaristi de 2 lei. Daca mai dat ceva de mine, va lichidez fizic pe toti… Analfabetilor…

 • Coruptia din justitia pascaneana este dovedita.Cu banii obtinuti de la statul francez, procurorul Napoleon mi-a propus sa facem un hotel de 7 stele in locul garii care va fi demolata. Cred ca Napoleon are ceva probleme psihice, e dus rau, auzi ca ceara la francezi insula Sf Elena si Domul Invalizilor. Cred ca e dus rau cu capu. La fel si ala care a acuzat-o pe judecatoarea Ungureanu ca ar fi pretins spaga.

 • DNA a infiltrat agenti acoperiti la judecatoria iasi pe una alina macovei, nora profesorului Macovei, fostul decan. Sifonareasa Alina Macovei primeste 1750 euro pe luna pentru a-si trada colegele si colegii.Daca afla colegele cred ca o linseaza pe tradatoarea aceia.
  Feriti-va de Alina Macovei ca este curva securista la fel ca si socurusu cu numele de coc NARCIS.
  Al ei este DESDEMONA.

 • Mama ce ocne de sare as exploata cu voi, „magistratii lui peste” si cu avocatii corupti…, nici nu stiti voi ce buni de munca v-as face…, asta inainte de a va gaza..

 • Remus, deci recunosti ca vrei sa ne gazezi.De ce te supara adevarul. Ce un procuror nu poate sa-si ceara dreptatea la tribunal, chiar si de la Nicolas Sarcizi?
  Este normal ca statul francez sa despagubeasca pe evreii care au fost gazati in lagarele de concentrare.
  Fii reazon Remusica, esti in eroare de fond.

 • Chiar nu ma mira….referitor la Macovei Alina. se distinge detasat fata de toti ceilalti judecatori prin infatuare in stare pura. Totusi, modestia este o mare calitate umana. Poate domnia sa inca n-a aflat. Avem sperante ca va afla- odata si-odata.

 • Pentru mine personal ,magistrat mai presus de orice indoiala, etalon al modestiei, elegantei si bunei cuviinte ramine judecatorul Dragos Serbanescu. dintre cdei care activeaza in prezent. De la Curtea de apel nu-mi vine in minte nici un nume.

 • Cum mama masii o familie de trei persoane nu poate trai din 7200 lei pe luna?
  Dar 80% din familiile din acesta tara traiesc cu pana in 8oo lei pe luna.
  Judecatoarea asta ori e proasta ori se face.
  Oricum parerea mea ca aceasta persoana nu este facuta pentru impartirea dreptatii.
  Corb la corb nu-si scoate ochii,asa ca judecator nu condamna pe alt judecator, parlamentar nu accepta sa fie trimis in judecata alt parlamentar. Aici e vorba si de musca de pe caciula.

 • Baroul Iasi o are in galantar si pe av. Stupariu, una care latra pur-aiurea si o intereseaza tot ce misca in jurul ei, in loc sa-si vada de dosare si clientii ei.

 • Cat priveste pe doamna judecator Macovei, va pot spune ca da solutii corecte, dar are un defect , se crede jandarmul avocatilor, face isterie in sala de sedinte , nu-i decenta.

 • Dom. judecatori , aplicati legea correct, nu va lasati influentati de baletul si piruetele avocatilor, poate sunt avocati mult mai buni profesional , dar nu au tupeul alora care latra si fac spectacol . in fata judecatorului , daca un om nu este bun orator asta nu inseamna ca e tapit , poate are emotii, e rusinos…… dumnezeu ne-a creeat individuali.

 • Istericalele tradeaza in genere tot felul de „neimpliniri”, nu neaparat profesionale.Ma gandesc la calmul judecatorului Dan Artene pe care nu l-am vazut niciodata, dar niciodata batind cu pixul in masa ori amenintand ca va chema jandarmul. Exemplu de calm si minte asezata. In sedinta lui erai realmente relaxat. In sedinta jud. Macovei te simti ca si cand ai fi pe propria ei mosie.

  • Da pentru ca judecatorul Dan Artenie stie dinainte Solutia . Adica stie cine adat mai multi bani, pentru Sentinta. In plus imparte banii cu anumiti lichidatori. DNA stie….

 • Toti avocatii subscriu la mesajul lui — Maia–
  Iar cel ce nu incape de avocatii constitutionali este un avocat frustrat, complexat, fricos de concurenta. Eu personal sunt din baroul traditional , dar nu am nimic de impartit cu nimeni . Chiar am prieteni onesti printre avocatii constitutionali.

 • Stimabile traditional:
  1. Constitutionalii nu sunt avocati
  2. „Spune cu cine te-nsotesti, ca sa-ti spun cine esti”
  3. Nu cred nici in ruptul capului ca esti avocat „veritabil”

 • Aida, nu stim cine esti , dar te arati a fi < primitiva > prostuta si neinformata , daca av. constitutionali erau infractori erau condamnati, dar dupa cum observi, toti au aceleasi facultati ca si noi traditionalii. De ce atat ura ??? Toata lumea trebuie sa manance o bucata de paine. Nu fi egoista ca decazi mult in fata societatii.

 • Ba, complexatilor, ce v-a facut macovei? E o judecatoare de nota 10, care stie carte si da solutii super.csm nasol de tontii de avocati care nu stiu nici pentru cine pledeaya, dar sa poarte discutii cu judecatorii

 • Aida ce inseamna la tine < veritabil> ???/ Egoist??
  Vezi ca te subestimezi singurica, daca avocatii constitutionali nu erau legali Inalta Curte De Justitie nu le recunostea calitatea si erau sanctionati. TU, Te pretezi a fi avocat bun?? Atunci mergi pe lege, pe acte si nu pe rautate, invidie si prostie.

 • La cata rautate aveti in voi, dragi colegi, a-ti fi in stare sa ziceti si de judecatoarea Macovei ca nu are calitate face parte din baroul constitutional si trebuie eliminata. Sunteti o sleata de javre ordinare care va temeti si de umbra voastra de aia nu incapeti .

 • „Avocat destept” vorbeam despre atitudinea magistratului in sedinta nu despre solutii. N-a contestat nimeni ca jud Macovei nu da solutii corecte.Magistratul nu este o masinarie care fabrica solutii corecte. El trebuie sa fie om, si daca e om tre” sa faca dovada ca e si educat-eventual

 • Maia, sa nu ne spui ca esti avocat traditional ca ne faci de rusine. Invidia si rautatea e una , iar legalitatea e alta . Dragilor , chiar daca nu va convine personal , dar Inalta Curte de casatie si Justitie le-a dat castig de cauza si le recunoaste legalitatea Avocatilor constitutionali . Un avocat veritabil care se respecta pe el , vorbeste doar pe lege si acte si nu pe invidie. Asta e realitatea, suntem in democratie si s-au creeat mai multe institutii particulare , precum facultati particulare si baroul Bota -Bucuresti , recunoscut prin Decizii I.C.C.J.

 • Av. Gabriel. Mare dreptate ai. Uite, vorbesc maine cu vecina de la parter si ne facem si noi un Barou. Ce zici? Ca doar e democratie. Mai cunosc si catva infractori care ar dori sa devina avocati dar nu=i primeste Mogos. ca au cazier.

 • Bai Stela sa ma pupi undeva, te-ai candrit soro. Ce nu stii ca Alina Macovei ia spaga la fel ca si handicapatu de Codrin ce se da Notariat de Stat si Prof Dr.
  Stai in banca ta de tutungioica, cafegioaica, narcoigioaica, si nasoala. Esti chiar nasparlie fa. Ce ai tu cu baroul lui Bota?
  Sictir necioplito si afonoaico…

 • La Popricani au venit evrei sa caute avocati pentru a da statu in judecata si sa ceara rascumparare 500 mil euro de la MApN. Cauta avocati sa ma sustina. Platesc pesin shekeli.Moshe, Moshe oh sabah!Shalom jehwice!

 • Doamnei judecatoare Unguresnu – TARE MI-AR FACE PLACERE SA ITI TRIMIT PIFTELE CU PRASTIA ACOLO UNDE ESTI , ADICA IN INCHISOARE !!!Ai nedreptatit multa lume simpla cu deciziile pe care le-ai luat , incalcind flagrant legea si drepturile omului …

 • Domni avocati de ce cu atata rautate improscati in judecatoarea macovei si in constitutionali ?? Aceasta femeie a muncit enorm sa ajunga magistrat, iar colegii vostri inscrisi in baroul particular Bota-Bucuresti au muncit si ei , ca dupa puterile lor, nu sunt infractori, nu sunt hoti de buzunare si daca Inalta Curte de Justitie le-a dat dreptate , inseamna ca stie de ce , deci nu aveti dreptul sa comentati nejustificat si sa patati imaginea unor oameni care personal nu v-au facut rau. Fiecare munceste in felul lui iar clientii au dreptul sa-si aleaga avocatul reprezentativ, toti suntem fii ai lui dumnezeu dupa acelasi chip , dar cu caractere diferite.

 • Maia esti prostuta rau, poti sa-ti faci barou si-m dormitor , daca Inalta Curte de Casatie si justitie iti da dreptate , atunci nimeni in tara asta, nici presedintele tarii nu are dreptul sa comenteze. Deciziile acestei institutii trebuie respectate si atat.

 • Pentru cultura lui Maia , ca sa afle si ea trebuie sa-i spunem ca Av. Mogos a fost un infractor si a fost condamnat savarsindu-si pedeapsa cuminte si in liniste , candva in tineretea lui . asa ca nimeni nu-i perfect . Fiecare sa-si vada de barna din ochiul lui si nu de paiul din ochiul altuia.

 • Grefier corect. N-o mai plange atit pe judecatoarea Macovei. N-a zis nimeni ca n-a muncit. Dar atitudinea ei in sala de judecata lasa mult de dorit. Oricum face nota discordanta fata de ceilalti judecatori. Si in fond, ceva mai multa modestie nu i-ar strica deloc. Ce are ea de castigat facandu-se(deliberat, cred eu) antipatica celor din jur.Poate asa si-a propus, sau asa ii place sa se stie antipatica celorlalti.Daca ea considera ca superioritatea de care merita sa se bucure este intarita de antipatia celorlalti ii doresc mult succes.In fond, n-are nimeni nimic cu ea. Dar antipatica este oricum si cu asta basta.

 • Nu Mogos este cel care a stabilit regulile de intrare in Barou. Din cate stiu, dupa revolutie au fost reabilitati mai multi avocati p0rintre care Vlasov ,Damacovici etc. Ca sa se stie

 • Cu totii suntem constienti ca in barou se intra pe dreptate dar si cu multa spagaa.
  De ce ??? pentru ca
  Dinozaurii comunisti inca nu au disarut sunt inca pe val si se simt injunghiati de democratii – constitutionali, deoarece multi traditionali s-au convins de sistemul inacrit si unii au fugit la ceilalti. Apropo!!! O sa auziti , chiar zilele acestea urmeaza sa se ma transfere cineva din vechea nomenclatura la constitutionali , pentru ca la acestia nu se platesc < darii >asa de mari.

 • Lulica, agramati -neagramati au aceeasi facultate ca si tine, sau poate tu ai dtufiat la Oxfor si te simti fff superior ? pentru tine toata lumea e incompetenta, tu esti superior tuturor, dar de fapt esti mai bombalau decat toti colegii tai la un loc .. iti transmite un traditional , indragostit de o avocata constitutionala.

 • avocata Stupariu a trucat examenul de admitere in barou pentru fiul ei in anul 2010.A stat in sala de examinare si a dictat fiului ei raspunsurile.Imi face sila un astfel de avocat.Rusine Rusine Rusine

 • 1.Domnul av.Cojocaru este cunoscut ca fiind un spagar notoriu,insa in ultima vreme a uitat scaderea.De aceea are unele solutii negative.Dar are grija frate-su care este politist la doi si un sfert sau fiica-sa care este judecator la Pascani.Sau alte persoane de la servicii?Se va vedea.
  2.Doamna av.Neda este fata av.Gagiu si este mare lucru sa furi meserie de la cineva care are experienta.Dar,atat doamna Gagiu cat si Doamna Neda s-au ramolit si sunt plictisite de bani si nu mai sunt iteresate de profesie.
  3.Doamna judecator Macavei este profesionista la pronuntarea sotiilor,dar in timpul sedintelor de judecata face CIRC.Cred ca are un complex de inferioritate fata de avocatii care stiu carte.Oricum nu stie sa conduca o sedinta de judecata.Ea crede ca daca se tipa la avocati sii v-a pune la punct se va impune.Gresit.sa ia exemplu de la d-na judecator Buiceag sau de la d-na judecator Toma ori,mai ales de la doamna judecator Colibaba.
  4.Cel mai incompetent judecator de la judecatorie,dupa parerea mea ,este Crainiceanu Cristian .Iar handicapatul de grefier este la fel.Doi prosti si handicapati mintali.

 • Mo nu faceti discriminare cu romanii cris ando Cirea.Nu lua schpaga Ungureanca, ci grefiera ei.Noi tiganii romales nu mintim, ca ne arde ingerul Scharaotzky in care credem. Daca o bulit-o DNA pe Ungureanca e nasol momentu, da e mishto coliva. Inseamna ca locurile promise de UE pentru 5 judecatori de etnie tziganeasca, la Iasi, se vor ocupa de conationalii nostri cocalari. Sa avem si noi judecatorii nostri, sa ne judece si sa ne buleasca mancatias mai tare ca la stabor. Noi votam pentru judecatori tzigani ca si asa Alina Macovei are comportament de tziganca in sedintele de judecata. Ce vina are avocatii, daca barbasu nu o buleste cum trebuie si dilia umbla prin babele noastre gacitoare, sa-i dea cu ursitu. Nu-i proata fata, in carand isi va ingropa socrii, il va interna pe bengaliu de Codrin la Socola, pentru stres intelectual si flatulatie in specialitatea procesual civil, si va divortza, ramanand cu averea fam.Macovei cifrata la peste 60 milioane euroni.Desteapta fata. Va fi in curand cea mai bazata judecatoare din EU. Iar atunci va avea bani sa pleteasca vreun Gigollo brunet, s-o bulesca la Bass asa cum ii place. Dello dello, bahta le Mo.

 • Sa stiti ca voi face plangere la CSM pentru ca mi se afecteaza buna reputatie, si sunt acuzata pe nedrept. Nu eu sunt de vina, pentru ca colega mea Ungureanu Jeni cerea bani cu inprumut de la avocati, si eram si eu de fata la aceste convorbiri. Legal trebuia sa sesizez DNA sa fie cercetata. Eu urmaresc ca nici o judecatoare sau grefiera sa nu primesca nici un fel de atentie, nici cafea, nici ciocolata, nici pizza.Fiecare sa traiasca din salariul sau. Eu am facut eforturi mari sa-mi cumpar un Q 5 din salariu. Si am si functie de conducere fiind sefa la sectia civila.Aici am niste proate, colege, care ma invidiaza ca socru-miu mi-a facut cont in Elvetia, cu spate cifre, si ca ma parfumez cu ceva original.
  Daca vreut parlit de ziarist mai face misto din mine, il dau pe mana lui Alin Spinachi procuror din Pascani, cu care am dat oralu la INI in 2007, 2008, sau la Harlau.Alin ma iubeste si ma adora.O sa-l aduc sef la DNA, si atunci o sa va trimita pe toti la ocna, sau o sa va gazeze, dupa ce se va reintroduce pedeapsa cu moartea.Calici nesimtiti, nu va mai luati de judecatorii bogati, sau de vietile lor duble sau secrete.Inca de copila m-am visat sa fiu o Mata-Hary bogata. Si am sa fiu, chiar daca crapati voi de invidie, colegele mele academiciene si baragladinile de avocate fomiste analfabete ce sunteti.
  Va rog sa nu va mai luati de mine.De avocata Mosnegutu Natalia de ce nu ziceti nimic ca e si ea agenta DNA?

 • Este sub demintatea umana sa citesc aceste comentarii rautacioase, la adresa colegii mele de vila. Eu am imprumutat-o sa-si ia un Audi Q 5, in compensare, pentru noptile pe care le petrec in fata calculatorului, in loc sa dorm cu ea. Ea doarme cu copilu iar eu cand cu bona, cand cu mama.Alina este o blonda desteapta care foloseste neuronii la ceva util – cum sa sfeteriseasca averea lui tata, fara ca el sa se princa.Oricum taticu are o slabiciune pentru Alina si o divinizeaza, chiar ii scrie si poezii. („In noptile geroase, Te frec usor pe spate,Tu esti ca o pralina, Iubita mea Alina,O tempora o mori, Pe cand treceau cocorii, Pe inserat odata, Sa-mi cazi in brate fata, Ca bani ti-oi da si functioare, Chiar si de judecatoare, Ca una e Alian Tata,Ca si eu mi-am dorit o fata.
  Bestial nu? Vedeti ca Nenea Tata lu Codrin are talent.Si bani. Si putere. Asa ca sa ne lasati familia in pace.Calici nesimtiti ce sunteti.La muna fraierilor nu la intins mana.

 • Cacanarii astia de Macovei, cu tot familonu lor de codosi si turnatori la DGIPI,DGA si DNA, m-au facut betiv si curvar, si m-au lucrat sa nu predau ore la facultate. Tarziu am aflat ca patron la Petre Andrei e Macovei senior, ce a facut o „donatie” lui norasa judecatoarea blonda Alina Macovei, ce a zgariat Q 5 in parcare. Sa mi-o ia la cioc toata familia Macovei, in frunte cu Alina. Fata asta o obsedata, umbla cu vibratoru in baie toaleta judecatoarelor si sta acolo prea mult timp.Oare este normal ca o judecatoare ce se pretinde sefa sectiei civile, s-o dea in gat la DNA pe Doamna Ciocanta Anda ca ia spaga, in timp ce Alinutza Sadicutza face Jaga-Jaga cu vibratoru in closet?
  O familie de tampitzi.

 • Alinutza sadicutza, vice la civile de la judecatorie, a comandat piesa pe net.Este ceva pe comanda.Vibrator dublu cu telecomanda, baterii LiMh,termovibratii, infrasunete,autodeclansator orgasmic, autolubrifiere,piele ecologica si cristale Zvarovschy in forma de inimioara pe gland. Asa a fost comanda. Fata a platit cu cardu, on line.De ce nu ar avea voie sa-l folosesca, daca tot l-a cumparat.Un vibrator bun, face mai mult dacat un sot handicapat. Cel putin nu te freaca la cap degeaba, sau sa te lase in pana de idei. Sau sa se urce pe tine si sa uite de ce s-a urcat.Vibratoru i se potriveste caracterului Alinei de perversa si sadica…

 • Pot baga mana-n foc, ca Ungureanu nu a luat mita.Despre Alina Macovei stiu ca nu ia spaga, ci numai daca i se pune pata pe cate un avocat mai brunet si mai bazat cum se spune, cu nasul mai lung, nu se lasa pana nu-l violeaza.Alina are un aparmanent de lux in spatele judecatoriei, unde isi invita „victimele” Eu ii dau dreptate, ca barbasu nu are cu ce… Pacat de asa o ****** sa se ofileasca intr-o glastra prea mica…Alina nu este curva, ci ii plac numai barbatii virili. E o mare diferenta.

 • Apropos, stimati colegi din justitia ieseana si din injustitia bahluiana, ma refer la avocatii de doi lei, adica cei constitutionali.Stiti de ce numita Alina Macovei nu acorda nici un interviu presei, si umbla numai noaptea, ferindu-se de ochii lumii nemultumite de prestatiile ei antisociale.Pentru ca i-a pus in vedere socrul domniei sale sa nu vorbesca nimic despre afacerea cu numirei ei ca Presedinta a Sectiei Civile cu delegatie. Adica faptul ca Mocovei Ioan, a scos de la banca cash 500.000 euro, in bancnote de 500, i-a pus cutii de tabla de cafea si a mers cu ele intr-o punga de plastic de 2 lei la CSM, pentru a cumpara functia lui norasa, adica numirea, faca ca DNA sa se autosesizeze, desi a fost informat de DGIPI SI DGA.Judecatoarea Alina Pralina Macovei, nu vrea sa stie fraierii ca a dormit cu socrusu in acelasi pat, ca este amanta tatalui sotului si prin coruptie sexuala a reusit sa obtina numirea in funtia de Vice, desi erau in sectia civila suficiente profesioniste, demne de a fi numite sefe.Faptul ca este si informatoare la politie nu ma mira, cu numele de cod Desdemona.Sunt curioasa cand va afla fraierul de Othelo, ce va pati sadicuta, ca adevarul se afla intotdeuna.

 • Fgoismul este simburele raului spunea un filizof antic.Invidia si rautatea, barfa si cleveteala sunt sport natinal la romani. Voi nu stiti cat de greu mi-a fost si cat mi-a tatait fundul sa adun la un loc, cativa banuti si active, care fac acum la reevaluare 86 milioane euro. Voi nu va dati seama ca in zilele cand luam spetz, noaptea nu puteam dormi. Visam ca vine securitatea si ma aresteaza.Si faceam poezele: In noptile cu luna plina, Sa-tia dau o limba mai Alina,Se poate chiar si pe covor,Sa-ti bag in cour un vibrator,Ca presedinta vei ajunge,Ca stresul meu sa se alunge.

Adauga un comentariu