National

Judecatoarea Gabriela Elena Bogasiu va fi presedintele BEC pentru Referendum

Publicat: 09 iul. 2012
1

Judecatoarea Inaltei Curti de Casatie si Justitie (iCCJ), Gabriela Elena Bogasiu, a fost aleasa, luni, presedinte al Biroului Electoral Central (BEC), constituit in vederea organizarii referendumului national din 29 iulie pentru demiterea presedintelui Romaniei, a confirmat, pentru AGERPRES, instanta suprema.

Gabriela Elena Bogasiu, de la Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal, a fost aleasa de catre ceilalti membri ce vor face parte din BEC, prin vot secret.
Judecatorii care vor face parte din BEC constituit in vederea organizarii referendumului national din 29 iulie pentru demiterea presedintelui Romaniei au fost trasi la sorti, duminica, in sedinta publica, din randul magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
Purtatorul de cuvant al ICCJ, Georgeta Barbalata, a declarat, pentru AGERPRES, ca cei sapte judecatori sunt: Danut Cornoiu, Alina Sorinela Macavei de la Sectia I Civila, Elena Carcei, Aurelia Motea si Tatiana Gabriela Nastase de la Sectia a II-a Civila, Gabriela Elena Bogasiu si Luiza Maria Paun de la Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal.

Adauga un comentariu