Local

Judecătorii au decis ca Fortus SA să intre în faliment

Publicat: 25 nov. 2021

Colosul industrial Fortus SA intră în faliment. Judecătorii au decis să închidă activitatea celei mai mari investiții a regimului comunist din județul Iași

„Admite cererea de trecere în faliment a debitoarei Fortus SA formulată de creditoarea E.ON Energie România SA şi, în consecinţă: Dispune intrarea în faliment a debitoarei Fortus SA şi desemnează în calitate de lichidator judiciar provizoriu SP «Mures Insolvency» SPRL, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 25 din Legea nr. 85/2006.

Dispune dizolvarea societăţii debitoare Fortus SA. Fixează termenul maxim de predare a gestiunii averii de la debitoare către lichidator, împreună cu lista actelor şi operaţiunilor efectuate după deschiderea procedurii, pentru data de 14 decembrie 2021. (…) Dispune sigilarea bunurilor din averea debitoarei şi îndeplinirea celorlalte operaţiuni de lichidare. Dispune în sarcina lichidatorului judiciar provizoriu obligaţia de a depune rapoarte lunare privind modul de îndeplinire a atribuţiilor sale, cu justificarea cheltuielilor, la fiecare termen de continuare a procedurii. (…) Definitivă şi executorie”, se arată în document.

Comentarii
Adauga un comentariu