Local

Judecatorii ieseni au decis sa nu ii dea despagubiri unei femei paralizate de medici

Publicat: 06 mart. 2012
1
Judecatorii de la Curtea de Apel Iasi au respins, astazi, actiunea prin care Georgeta Enea, o femeie venita din Roman la Iasi pentru a se opera, a cerut despagubiri pentru ca nu a fost tratata corespunzator de medici. Initial, magistratii de la Judecatoria Iasi i-au dat despagubiri morale in valoare de 10.000 euro si materiale de 1.800 lei, insa cei de la Curtea de Apel Iasi au considerat ca aceste despagubiri nu trebuie acordate.
Acesta a fost operata la Spitalul de Urgente „Sf. Ioan” din Iasi in toamna anului 2009, insa, pentru ca intre timp spitalul s-a comasat, a cerut despagubiri de la Spitalul „Sf. Spiridon”
In cererea de chemare in judecata, femeia sustine ca personalul medical s-a comportat neprofesionist in timpul operatiei, dar si ca dotarile spitalului sunt foarte proaste si ca a avut de suferit din aceasta cauza. In momentul in care a fost internata, aceasta suferea de fistula recto-vaginala insa, in urma interventiei chirurgicale, i-a paralizat piciorul stang.
Mai multe amanunte, maine, in „Buna Ziua Iasi”.
Comentarii
  • NO COMMENT! MULTA MULTA incredere in justitia romana!!!!! Chiar daca ai dreptate tot ai sa mori … asta e mesajul dat de justitie!!!

Adauga un comentariu