Magazin

Judecatorii o EXECUTA SILIT pe Cristina Topescu

Publicat: 16 mai 2013
1

Cristina Topescu (51 de ani), cunoscuta jurnalista care luna trecuta a renuntat la postul de prezentatoare TV pentru a intra in politica, risca sa se trezeasca oricand cu executorii judecatoresti la poarta casei, pentru ca a uitat sa plateasca 26.000 euro unei prietene care in trecut a imprumutat-o cu bani, scrie libertatea.ro.

Beleaua Cristinei Topescu a inceput initial la Judecatoria Buftea, acolo unde o tanara de 30 de ani, I.P., a cerut, prin intermediul executorilor judecatoresti, acceptul instantei pentru a demara procedura de executare silita impotriva jurnalistei.

Din motive procedurale, dosarul a ajuns la Bucuresti, la Judecatoria sectorului 1. Aici, pe baza unei conventii de plata autentificate la un notar public, din care reiesea ca I.P. a imprumutat- o pe Cristina Topescu cu suma de 26.000 de euro, urmand ca aceasta sa returneze banii pana in septembrie anul trecut, magistratii au decis ca vedeta TV e buna de plata si ca in cazul in care nu-si va achita datoria si cheltuielile legate de proces va fi pasibila de executare silita prin blocarea conturilor ori sechestrarea bunurilor proprietate personala.

Din nefericire pentru jurnalista, decizia e irevocabila. Contactata ieri pentru a-si spune punctul de vedere, Cristina Topescu nu a dorit sa faca vreo declaratie.

Cristina Topescu detine firma La Fix Media Production SRL, la care este asociat unic si administrator inca din anul 2002. Firma figureaza la Registrul Comertului cu un singur salariat si are ca obiect de activitate productia de filme cinematografice si video.

Firma Cristinei Topescu a acumulat un profit net in valoare totala de 820.000 de lei, in perioada 2002- 2009. Foarte prost, comparativ cu anul 2010, i-a mers Cristinei in 2011. Firma sa, La Fix Media Production SRL, a terminat anul fiscal cu pierderi de aproape 10.000 de lei, desi cu un an inainte generase un profit de 200.000 de lei.

Adauga un comentariu