Actualitate

Judecatorul Cristi Danilet, dat in judecata de propria fiica. Dosarul se afla pe rol la Judecatoria Iasi

Publicat: 11 iul. 2017
Anul 2017 a debutat cumplit pentru fostul judecator Cristi Vasilica Danilet. Nu doar ca a pierdut imensa leafa de membru CSM (caci din 6 ianuarie 2017 i s-a incheiat mandatul”), dar s-a intors la leafa de judecator de tribunal care este la jumatate din ce avea inainte, dupa ce nicio institutie nu l-a luat pe post de consilier sau expert. Colac peste pupaza, Danilet s-a trezit, la inceputul anului 2017, si dat in judecata de propria copila, care tocmai a devenit majora la finele lui 2016, pentru a fi obligat la plata pensiei de intretinere.
Pe rolul Judecatoriei Iasi a fost inregistrat dosarul nr. 1868/245/2017 avand ca obiect plata pensiei de intretinere, in care fostul membru CSM are calitatea de parat, iar fiica sa, Ana Maria Danilet de reclamant. Urmatorul termen in dosarul in care Ana Maria Danilet cere obligarea lui Vasilica Danilet la plata pensiei de intretinere este programat sa aiba loc in 12 iulie 2017 (vezi in galeria foto).
Nu este pentru prima oara cand judecatorul Cristi Vasilica Danilet ajunge in instanta pentru a fi obligat la plata pensiei de intretinere pentru fiica sa, Ana Maria Danilet. In 2007, fosta sotie a lui Danilet, Mirela Vlad, mama Anei Maria Danilet, l-a chemat pe Danilet in judecata pentru majorarea pensiei de intretinere. Judecatoria Iasi a decis, in 28.11.2007, ca pensia de intretinere sa fie majorata de la “359,5 lei/lunar la procentul de 16,6% din veniturile nete realizate lunar” de Danilet.
Doi ani mai tarziu, in 2009, Danilet a cerut instantei reducerea pensiei de intretinere, insa actiunea i-a fost respinsa ca neintemeiata.
In acelasi an, in 2009, parintii lui Danilet l-au dat in judecata pe judecator, cerandu-i sa le plateasca pensia de intretinere, lucru care a si fost admis de instanta.
Asa se face ca o buna perioada de timp, daca nu chiar si in prezent, Danilet a platit pensie de intretinere catre fiica sa, dar si catre parintii sai desi, din punct de vedere legal, nu ii revenea obligatia de a plati si pensia parintilor, ci doar pe cea a fiicei sale.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.

sursa: Luju.ro


loading...

Comentarii
 • kurva asta de daninet poate sa se ia de mana cu escrocul neam prost de badea mircea ..alt paralizat si dus cu pluta ..

  • @Ciobăniți și stați!
   Escroci sunt, de exemplu, cei care-și însușesc mai multe case cu acte false.
   Dacă pierd casele în instanță, ei devin escroci demonstrați.
   Învățați sensul cuvintelor și limitați-vă la subiect. În articol este vorba despre caracterul unei slugi a sistemului macovist.

 • VASILICĂ, MASCATUL BĂSISTO-MACOVIST, ESTE O RUȘINE A JUSTIȚIEI ROMÂNE. DAR CÂTE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN JUSTIȚIE, NU MAI MIRĂ PE NIMENI. FEREASCĂ SĂ AJUNGI ÎN INSTANȚE, TE JUDECĂ PIȘORCOSUL ACESTA SAU ALTELE, ÎMPART DREPTATEA ÎN ROMÂNIA, IA DE-AICI ! RUȘINE, TRĂIM ACESTE VREMURI ĂN CARE ZILNIC APAR ALTE GOLĂNII. PIȘORCOSUL IOGHIN !!!

Adauga un comentariu