Magazin

Judecatorul de la Masterchef, DAT AFARA din magistratura?

Publicat: 07 mai 2014

Judecatorul Gabriel Apostol, devenit cunoscut nu doar prin participarea la emisiunea MasterChef, ci si prin scandalurile pe care le-a provocat, are de dat explicatii in fata superiorilor sai. Nu de alta, dar comportamentul sau agresiv nu se pupa catusi de putin cu functia onorabila pe care o detine.

Citeste si: Concurenta MASTERCHEF, GOLASA intr-o serie de fotografii pe FACEBOOK

Inainte de a se face remarcat prin abilitatile sale culinare la MasterChef, judecatorul Gabriel Apostol, din Pitesti, a intrat in atentia presei in luna decembrie a anului trecut, cand sotia sa, si ea magistrat, l-a acuzat ca a lovit-o.

Mai mult, cu doar cateva luni in urma, Apostol se batuse cu doi politisti pe autostrada Bucuresti – Pitesti, dar a bifat si un scandal-monstru cu angajatii unui magazin.

Citeste si: Chef Bontea si-a iesit din minti cand a vazut acest preparat. Concurentul a fost eliminat imediat de la „MasterChef”

Din cauza ispravilor sale, acum judecatorul a ajuns el insusi sa fie luat la intrebari de sefii sai. Recent, rezultatul unei anchete interne s-a incheiat cu propunerea de revocare a acestuia din functia de sef al Sectiei Penale.

Mai iute de picior, Apostol si-a depus singur demisia, in speranta ca-si va putea pastra macar serviciul de judecator. Din data de 1 mai, el a fost inlocuit oficial, insa superiorii sai considera ca aceasta pedeapsa nu este suficienta.

Citeste si: Casnica de la MasterChef divorteaza! Nicoleta Matea: „Au fost multe divergente”

Astfel, Gabriel ar trebui sa se prezinte astazi la Consiliul Superior al Magistraturii si sa dea explicatii in fata unei Comisii de Disciplina. Din cauza antecedentelor sale, barbatul priceput la cratita risca de la o perioada limitata de suspendare pana chiar la excluderea din Magistraturaloading...

Adauga un comentariu