Magazin

JUDECATORUL de la MASTERCHEF recunoaste ca si-a BATUT NEVASTA si ii reproseaza ca l-a reclamat: „Nu faci plangere PENALA la POLITIE pentru 2-3 PALME”

Publicat: 04 iun. 2014

Cel mai controversat participant al emisiunii Masterchef, judecatorul Gabriel Apostol, a recunoscut in cadrul show-ului ca si-a lovit sotia. Barbatul, care a tinut prima pagina a ziarelor din cauza mai multor scandaluri in care a fost implicat, legate de violenta.

Citeste si: Judecatorul de la Masterchef, DAT AFARA din magistratura?

La un moment dat, pe numele lui Gabriel Apostol a fost facuta o plangere penala la Politie, chiar de sotia acestuia, care ar fi avut nevoie de cateva zile de recuperare dupa altercatia cu participantul la Masterchef, conform declaratiilor femeii, scrie libertatea.ro.

Citeste si: Judecatorul bataus si-a bagat sotia in spital

Daca pana acum a pastrat tacerea in legatura cu incidentele din familia sa, in editia de marti a show-ului culinar concurentul a recunoscut faptul ca si-a lovit consoarta. Marturisirea a fost facuta intr-un moment in care a acceptat sa vorbeasca despre relatia cu partenera lui de viata.

Citeste si: Judecatorul bataus a recidivat. S-a batut cu angajatii unui magazin. Motivul e halucinant

„Am vorbit cu sotia, suntem in relatii acceptabile. Am avut o perioada grea. Impacarea e o chestie destul de complicata. Eu nu mai am incredere in ea de la chestia cu politia. Nu te duci tu la politie sa faci plangere penala pentru doua-trei palme, alea se puteau rezolva intre noi”, a spus Gabriel in editia Masterchef difuzata marti seara.loading...

Adauga un comentariu