Eveniment-Social

Judetul Iasi a finalizat inventarierea terenurilor agricole

Publicat: 06 mai 2015
1

Judetul Iasi este pe cale sa finalizeze situatia inventarierii terenurilor agricole, procedura demarata acum cativa ani in baza Legii 165 pe 2013. In prezent au mai ramas doar trei localitati din cele 98 ce nu au reusit inca sa depuna documentatia la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI). Aceste localitati sunt Victoria, Valea Seaca si Siretel, insa conform autoritatilor judetene situatia va fi clarificata la inceputul saptamanii urmatoare. „Au mai ramas trei localitati, insa credem ca la inceputul saptamanii viitoare totul va fi gata. Cei de la Victoria si Valea Seaca au promis ca vor finaliza maine (astazi – n.r.) situatia, iar cei de la Siretel cel tarziu saptamana viitoare. Am discutat si cu ei si au spus ca vor finaliza documentatia pentru a o trimite la Oficiul de Cadastru. Avem convocata o sedinta a Comisiei Judetene de Fond Funciar unde i-am invitat pe toti cei implicati pentru a clarifica situatia si pentru a definitiva lucrurile”, a spus prefectul Dan Carlan.

Comentarii
  • Domnule Prefect puneti corpul de control sa verifice documentele cu realitatea Nu semnati prostii si falsurii neimplicarea in decizii va apartin.

  • Am vrea sa stim la ce rubrica au inventariat cei de la Victoria suprafata de 19,5 ha teren despre care Primaria sustine ca nu stie nimic?
    Subscriu la cele spuse mai sus de Grigore.

Adauga un comentariu