Sport

Juniorii de la CFR au dominat etapa de la Iasi

Publicat: 20 oct. 2013
1

Dupa ce primele doua runde au fost amânate, Campionatul National de popice juniori a programat sâmbata, 19 octombrie, etapa cu nr. 3 în Seria a III-a, cea din zona Moldovei. Sub arbitrajul localnicului Dan Teodorescu, timp de 5 ore si jumatate arena de popice CFR Iasi a gazduit o întrecere spectaculoasa, dar nu s-au realizat însa rezultate de top, dar ambitia participantilor de a evolua cât mai bine pe pistele de joc a fost totusi la cote înalte.  
CFR Olimpia ACB Iasi: 3061 popice doborâte – 3 puncte în clasament.
Au evoluat sportivii: Sebastian Bita – 498 p.d., stefan Lincu – 476 p.d.; Ionut Condrea – 508 p.d., Alexandru Sulic – 496 p.d., Bogdan Tudorie – 556 p.d., Andrei Vieru – 527 p.d.. Antrenor: Remus Antimirescu.
În afara de concurs, pentru a completa ultima serie de sportivi, au mai lansat pe pistele de joc ale arenei ceferiste seniorii ieseni Ion Cercel – 606 p.d. si Alexandru Petrariu – 555 p.d. Etapa I din cadrul Seriei a III-a a turului de campionat al juniorilor a fost reprogramata pentru 27 octombrie 2013 (duminica viitoare), tot la arena CFR Iasi.
Pana atunci, sâmbata, pe 26 octombrie, de la ora 10.00, arena CFR Iasi va gazdui un nou concurs popular de popice, cu doar 20 bile lansate la plin pentru fiecare sportiv amator sau profesionist. Competitia structurata pe 5 categorii de participare se va numi „Cupa Radio România Iasi-Cupa Ilie Baias-CFR Iasi”, iar cei de pe podium, la masculin si feminin, vor primi premii sportive atractive.
 

Adauga un comentariu