Magazin

Juratii de la MasterChef au devenit idolii romanilor

Publicat: 05 iun. 2012

Juratii emisiunii MasterChef, de la PRO TV, au devenit, peste noapte, idolii romanilor. Libertatea a stat de vorba cu cei trei asi in ale bucatariei, acum, la finalul primei editii. Florin si Catalin si-au schimbat look-ul si sunt aproape de nerecunoscut, iar Sorin si-a castigat simpatizanti in randul scolarilor.

Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea au muncit enorm in cele trei luni, cat a durat prima editie a MasterChef. Din anonimi, ei au devenit in scurt timp idolul romanilor, care i-au urmarit cu sufletul la gura, pentru „a fura” din experienta lor de bucatari specializati in meniuri internationale.

Astazi, cu incepere de la ora 20.30, fanii emisiunii vor asista la prestatia celor opt concurenti care se bat pe marele premiu in valoare de 50.000 de euro. Filmarile acestei editii s-au incheiat insa in urma cu mai bine de o luna, asa ca juratii au luat o pauza, pana la urmatoarea productie.

Florin a plecat intr-o vacanta la Brasov, pentru a se relaxa, si si-a ras barba, Catalin s-a urcat pe cantar si a constat ca a reusit sa slabeasca 14 kilograme doar cu salate, iar Sorin Bontea, tata a doi copii, a fost surprins sa constate ca atat micutii, cat si vanzatorii din piata il opresc pentru autografe.

Sursa: libertatea.roloading...

Adauga un comentariu