Stiri si curiozitati

Jurnalistii americani au anuntat decesul Nadiei Comaneci! Cum a reactionat sotul gimnastei cand a aflat

Publicat: 25 sept. 2018
3

Jurnalistii americani l-au sunat pe sotul Nadiei Comaneci si l-au anuntat ca gimnasta a murit, prezentandu-i condoleante.

Dezvaluirea a fost facuta chiar de Nadia Comaneci. Intr-un interviu pentru evz.ro, fosta gimnasta de legenda Nadia Comaneci a povestit cum, acum multi ani, sotul ei a primit un apel telefonic si a aflat ca partenera sa de viata ar fi murit intr-un accident.

"Acum vreo 15, 20 de ani, nu mai tin minte exact, suna telefonul fix, dimineata, devreme. Eram acasa, in America, nici nu ma dadusem jos din pat. Raspunde Bart. Cred ca erau, daca-mi amintesc bine, niste jurnalisti de la Associated Press. Aveau, ziceau ei, vesti teribile. Cum ca eu, Nadia, as fi murit intr-un teribil accident. Si-l si cainau, cu aceasta ocazie, pe Bart. Condoleante, bla, bla, bla… Bart, usor uluit initial, apoi amuzat, le spune ca nu-i adevarat, ca Nadia e langa el, teafara si nevatamata. Ba chiar ma cheama, pentru confirmare, sa le vorbesc in receptor. Doar asa s-au convins ca respir, ca traiesc, ca sunt in viata.

O anume Nadia si nu mai stiu cum, diplomat, dupa cum s-a constatat ulterior, murise, intr-adevar, intr-un accident. Doar ca jurnalistii n-au mai asteptat sa vada care Nadia. Au sunat direct la Bart sa-i transmita condoleante. Asta da stire", a spus Nadia Comaneci.
Adauga un comentariu