Actualitate

Jurnalistii germani, despre Elena Udrea: O femeie fericita pentru ca are un sot bogat

Publicat: 31 dec. 2009

Afisat 15.18

Elena Udrea a ajuns din nou in atentia presei internationale. Da data aceasta, intr-un editorial al publicatiei Die Welt. In opinia jurnalistilor germani, Udrea este o femeie fericita pentru ca sotul ei este putred de bogat si este considerata o vedeta de catre tabloidele romanesti. Problema cea mai mare este ca Elena Udrea va administra miliarde de euro din bani europeni desi este suspectata de coruptie, scriu jurnalistii.
Publicatia Die Welt a facut o analiza a acualului ministrul al Dezvoltarii Regionale si Turismului din Romania. In opinia jurnalistilor germani, succesul Elenei Udrea se datoreaza faptului ca este casatorita cu un barbat foarte bogat. Mai mult, notorietatea ei vine in urma pictorialelor indraznete din publicatiile romanesti.
Si pentru ca cititorii sa inteleaga mai bine descrierea facuta de jurnalistii germani, pe site au aparut mai multe poze reprezentative, in opinia lor, pentru Elena Udrea.
Jurnalistii germani sunt astfel ingrijorati cum poate Elena Udrea sa primeasca pe mana fonduri europene de peste 7 miliarde de euro. Banii europeni sunt destinati dezvoltarii regionale si vor fi administrati de o persoana care a fost acuzata in mod repetat de coruptie.
Acuzatiile germanilor par sa fie sustinute de o declaratie a Alinei Mungiu-Pippidi care spune ca este scandalos ca Elena Udrea sa fie imputernicita cu administrarea ondurilor de dezvoltare europene. Mai mult, un purtator de cuvant al Comisiei europene ar fi avertizat ca statele membre care nu indeplinesc conditiile pentru fiecare proiect vor ramane fara fonduri.
Publicatia Die Welt mai aminteste si de ancheta parlamentara la care a fost supusa Udrea pe cand era Ministru al Turismului. Ea ea ar fi fost implicata, scriu ei, in favorizarea obtinerii de contracte de catre unii parteneri de afaceri ai sotului ei, Dorin Cocos.
Sursa Antena 3loading...

Comentarii
Adauga un comentariu