Actualitate

Jurnalistul Iosefina Pascal, avertisment la BZI LIVE: „Băi românilor, ăştia vă spun să fiţi mercenari, să muriţi de frig şi în şanţuri pentru Putin” – VIDEO

Publicat: 22 sept. 2022
Iosefina Pascal români mercenari
Iosefina Pascal a lansat o serie de avertismente pentru români, la BZI LIVE

Jurnalistul Iosefina Pascal a discutat astăzi, 22 septembrie 2022, la BZI LIVE în cadrul unei noi ediţii de impact despre cum unele persoane le transmit românilor să revină mercenari şi să moară de frig pentru a-l înfrânge pe Vladimir Putin, preşedintele Rusiei.

„Am văzut articol cu titlul dacă vreţi să scăpaţi la preţurile mari la energie trebuie să vă înrolaţi în legiunea străină în Ucraina. Eu trebuie să mor să mi se scadă preţul la facturi? Te doare capul. E pamflet, e glumă, a hackerit cineva site-ul, dar e pe bune se pare. Ne spun să devenim mercenari în Ucraina, să omorâm sau să murim într-un război în șanturi care nu este al nostru. Da în 2021, pe cine trebuia să omorâm, în 2020, în 2019? Băi românilor, ăștia vor să fiți mercenari pentru Putin”, a transmis Iosefina Pascal, la BZI LIVE.

Iosefina Pascal susţine că românilor li se transmite că trebuie să devină mercenari pentru a-l opri pe Putin

Cunoscută invitata s-a arătat de-a dreptul consternată de faptul că li se induce cetăţenilor români să moară de frig, de foame şi să facă sacrificii enorme pentru că Rusia să fie înfrântă.

„Altă agenţie oficială întreabă dacă sunteţi de acord să plătiţi mai mult la gaz şi curent. Da asta înseamnă înfrângerea Rusiei? Dacă eu mor de foame, de frig în şanţuri, Rusia este înfrântă? Oamenii au înnebunit. Dar întrebarea lor nu este complet nefondată. Când te uiţi la comentarii, apropo de treabă cu ura faţă de ruşi în general, dar cetăţeanul simplu susţine asta. Oamenii vor să ne transforme într-un experiment pe viu al efectului sindromului Stockholm. Nu funcţionează aşa niciodată. Dacă eşti mort nu te mai preocupa datoriile la facturi. Nu poţi să vezi romani care spun că ei vor să rămână în frig sau să plătească mai mult doar pentru a fi înfrântă Rusia. Este o propagandă. O să ni se spună că Rusia este pe punctul de a fi înfrântă, pentru a mai rezista un pic cetăţenii români”, a mai adăugat Iosefina Pascal.

De asemenea, Iosefina Pascal afirma că românilor nu trebuie să le pese de ceea ce se întâmplă în Rusia sau Ucraina, ci trebuie să-i intereseze exclusiv ţară şi nevoile lor.

„În 2022 vorbim despre fenomenul nazist, lipsa totală de respect faţă de viaţă umană e grav. Vorbim despre alipirea cu forţa, e halucinant. E un război, e clar că e retorică. De ce promovează Occidentul aceste retorici de tip nazist? Pe mine mă interesează ce se întâmplă la mine. Nu e problema mea că ei se înrolează. Nu-i voi plânge eu pe ruşi. Vor fi incorporaţi cei cu experienţă şi apoi populaţia aptă de luptă. Cum să spui că Ucraina apara valorile europene. Apără atunci când se postează pe un site poze cu tot felul de persoane care sunt pro-rusi. Aia este ceva ce nu poţi întâlni decât pe darknet. Ei îndeamnă să asasineze oameni, dându-le bani. NATO ştie că ăştia se folosesc pentru credibiltate de imaginea lor, de ce nu ieşi să condamni aşa ceva?”, a conchis Iosefina Pascal.

Astfel, Iosefina Pascal susține că românii nu trebuie să fie mercenari ca președintele Rusiei, Vladimir Putin să fie înfrânt, ci trebuie să iasă în stradă pentru interesele țării noastre.
Comentarii
Adauga un comentariu