National

Jurnalistul Radu Tudor, intrebare-cheie pentru Klaus Iohannis: „De ce domnule presedinte?”

Publicat: 08 iul. 2015
1
Jurnalistul Radu Tudor a comentat marirea salariilor pentru liderii politici.
„Romania era pe ultimul loc in Europa la nivel de salarizare a demnitarilor, ceea ce, in mod evident, nu facea cinste nimanui si cu siguranta nimeni nu-si imagina ca aceste salarii sunt suficiente pentru functia de prim-ministru, presedinte, de sefi ai Parlamentului si asa mai departe.

Nimeni nu-si imagina ca aceste salarii sunt suficiente. Decizia Guvernului este buna si inteleg de la domnul Klaus Iohannis ca nu mai are de ce sa mai schimbe Guvernul. Astazi l-am vazut pe Klaus Iohannis spunand ca e o decizie buna. (…) Perfect! Daca Guvernul ia decizii bune, de ce mai vrei sa-l dai jos pe Victor Ponta, domnul Klaus Iohannis?

Adica Victor Ponta e bun numai cand mareste salariul presedintelui, altfel e un om rau? (…) Opinia mea este ca e o masura mai mult decat necesara, dar care nu va fi niciodata inghitita de majoritatea covarsitoare a populatiei, care, de ani de zile, cere o marire decente pentru salariile din sanatate si educatie”, a spus Radu Tudor.

Jurnalistul a precizat ca desi este o masura corecta, nu poate fi explicata majoritatii romanilor, care au salarii mici.

Comentarii
  • ca-l schimba pe ponta ma intereseaza mai putin . eu am o intrebare ,cind ajungem si noi , NOI , nu numai voi cu venitul la nivel european ????? voi aveati 6000 de lei si ati triplat ca nu va ajunge pentru noi 600 sunt prea multi ?????? OARE CIND VA FI DREPTATE IN TARA ASTA ????

Adauga un comentariu