Celebritati

Justin Bieber, dat in judecata de un fotograf

Publicat: 17 apr. 2019
6

Justin Bieber a fost dat in judecata de un fotograf pe care, in anul 2017, l-a lovit cu masina. Accidentul a avut loc in fata unei biserici din Beverly Hills, cand artistul pleca de la slujba, relateaza TMZ. 

In timp ce Bieber iesea cu masina, l-a accidentat pe fotograful William Wilson. Justin a oprit imediat masina si a incercat sa ii ofere victimei primul ajutor. De asemenea, a ramas la fata locului pana la venirea politiei.

 Autoritatile nu l-au pus atunci sub acuzare pe Justin Bieber, calificand acest incident ca fiind un accident provocat de paparazzi. Cum paparazzi se aflau in strada, politistii au considerat ca artistul canadian l-a lovit din greseala pe Wilson dupa ce s-a simtit derutat de comportamentul agresiv al fotografilor. Acum, William Wilson a decis sa il dea in judecata pe Bieber, sustinand ca ar fi condus neglijent.

Vezi si: Beyonce a lansat un nou album: Iata cum si-a surprins fanii – FOTO/VIDEO

 El a declarat ca accidentul suferit i-a provocat „dizabilitati permanente, l-a afectat emotional si la nivel general”. Desi nu a precizat ce rani i-a provocat Justin, fotograful a publicat in mediul online o inregistrare cu el in spital, in urma incidentului. Justin Bieber a castigat de-a lungul carierei sale mai multe premii, printre care patru American Music Awards si un Grammy si a vandut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Cantaretul a fost inclus in top 10 cele mai influente persoane din lume, realizat de revista Forbes, in anii 2011, 2012 si 2013.
 

Adauga un comentariu