Cancan ultimă oră

Kamara, apel disperat pentru fiul său: „Facem tot ce putem”

Publicat: 25 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Kamara face un apel disperat pentru a strange 100.000 de euro! Este suma necesară pentru ca fiul său să facă operațiile, dar și pentru tratamentul de zi cu zi. Artistul a strâns, până acum, 16.000 de euro, iar Leon, fiul său, este programat pentru a șasea operație pe 27 iulie, în Spania. Anul trecut, băiețelul lui Kamara a suferit nu mai puțin de cinci operații la o clinică din Turcia, intervenție pentru celule stem. Leon suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Iar de atunci, Kamara face tot ce poate pentru a-i oferi o viață normală copilului său. În acest sens, a căutat și, probabil, a găsit cei mai buni medici, pentru a-l trata pe micuțul Leon.

Kamara are nevoie de 100.000 de euro pentru operațiile lui Leon

“Facem tot ce putem să adunăm de pe unde se poate, ca să facem toate operațiile pentru Leon! Deocamdată să trecem de cea din Spania!”, a dezvăluit Kamara. “Prima operație a lui Leon din anul acesta ar trebui să se întâmple pe 27 iulie, în Spania, la Barcelona, la Doctorul Igor Nazarov, și se numește Miotenofasciotomie.

Și apoi, după acea operație, în funcție de rezultate, vom merge în Statele Unite ale Americii. În America, în funcție de cea de-a două operație vom știi dacă o facem și pe a treia, de ortopedie, dacă va mai fi nevoie. Totalul operațiilor cu toate costurile, cu tot cu transporturi, cazare, cu tot ce trebuie și cu toate tratamentele care se vor ține acolo după operații, în ambele locuri, se ridică la 100.000 de euro. Până acum am strâns 16.000 de euro, din donațiile de pe Facebook și…mai avem până la 100.000 de euro!

Însă facem tot ce putem să adunăm de pe unde se poate ca să facem toate operațiile pentru Leon! Deocamdată să trecem de cea din Spania! Eu și Oana, mama lui, vom pleca împreună cu Leon, toți trei vom merge acolo pentru aceste intervenții, pentru că amândoi avem grijă de el!”, a povestit Kamara, pentru Click!

Adauga un comentariu