Cancan ultimă oră

Kani, concurentul emisiunii „Chefi la cuțite”, s-a căsătorit! Fostul semifinalist a aflat că va deveni tată pentru prima oară

Publicat: 21 iun. 2021
Kani a făcut parte din echipa de buline a lui Florin Dumitrescu în sezonul 8 al emisunii ”Chefi la cuțite”.

Kani, concurent în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, s-a căsătorit! Fostul semifinalist a publicat, pe contul său de Instagram, imagini de la marele eveniment.

Kani a făcut parte din echipa de buline a lui Florin Dumitrescu în sezonul 8 al emisunii ”Chefi la cuțite”. Pe numele său din buletin, Andrei Hîncu, acesta a reușit să ajungă până în Semifinală. Chiar dacă nu a câștigat premiul cel mare, Kani s-a ales cu mulți fani care l-au îndrăgit și i-au urmărit apoi activitatea în mediul online.

Fostul concurent al show-ului culinar și-a anunțat fanii în urmă cu puțin timp că s-a căsătorit cu iubita lui, Maria. Kani a publicat mai multe imagini de la eveniment, iar fanii i-au făcut urări de bine. Cunoscut pentru felul său excentric, fostul semifinalist a purtat o ținută atipică chiar la nunta lui!

Kani, ținută atipică în ziua nunții sale

În timp ce Maria a optat pentru o rochie albă, vaporoasă, Kani a venit îmbrăcat într-o cămașă neagră, cu model, o pereche de pantaloni crem și pantofi sport. Pe tot parcursul ceremoniei, dar și a petrecerei de după, cei doi soți au fost cu zâmbetul până la urechi.

Distracția și voia bună au fost în toi, iar peste câteva luni, Kani și Maria urmează să sărbătorească un alt eveniment important. Și anume… venirea pe lume a primului lor copilaș.

„Să fie!”, a scris Kani de la ”Chefi la cuțite” în dreptul imaginii cu el și soția lui, care s-a schimbat la petrecerea de nuntă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kani (@kanionehand)

Adauga un comentariu