Celebritati

Karmen Minune se pregateste pentru venirea copilasului! Iata ce ganduri are

Publicat: 14 mai 2019
6

Karmen Minune, fiica de 21 de ani a celebrului manelist, a intrat in al doilea trimestru de sarcina, iar peste aproximativ trei luni va deveni o mamica fericita.

Karmen Minune a declarat ca se afla intr-o etapa a vietii foarte frumoasa, fiindca a fi mama reprezinta ceva unic. Cu atat mai mult cu cat este prima sarcina si, dupa cum a spus ea, ”sunt foarte multe semne de intrebare”.

“E o noua etapa despre care sunt sigura ca va fi cea mai frumoasa sau, cel putin, una dintre cele mai frumoase. Sa fii mama e ceva unic si, mai ales, pentru prima oara e ceva ce nu stii cum va fi. Cand esti insarcinata, e un proces in care te pregatesti pentru ceva ce nici tu nu cunosti, sunt foarte multe semne de intrebare, dar sunt sigura ca voi face fata cu brio urmatoarei etape din viata mea si stiu ca va fi una superba”.

Vezi si: Cum a reactionat mama lui Karmen cand a aflat ca fiica este insarcinata

Karmen Minune se simte privilegiata, spunand ca Dumnezeu a ”pregatit-o cumva” pentru aceasta etapa a speciala a vietii sale.

”Cred ca Dumnezeu mi-a pregatit cumva ceva la care nu ma asteptam sa se intample atat de repede si atat de frumos. Mi s-a schimbat viata radical intr-un timp foarte scurt si nu pot spune decat ca-i sunt recunoscatoare lui Dumnezeu ca mi-a oferit atat de multe lucruri bune in ultima perioada si ca, atat pe plan profesional, cat si pe plan personal, totul infloreste, pentru mine”, a declarat Karmen in cadrul interviului oferit pentru revista VIVA in urma cu ceva vreme.
Adauga un comentariu