Magazin

Kat DeLuna si Costi Ionita au lansat videoclipul „Always on my mind” – VIDEO

Publicat: 24 ian. 2013
1

Costi Ionita si-a schimbat total imaginea in noul videoclip pe care l-a realizat alaturi de cantareata internationala Kat DeLuna si, pe langa noul stil vestimentar adoptat, care il prinde de minune, acesta apare si in ipostaza de dansator.

„Povestea videoclipului este una cat se poate de frumoasa. Actiunea se petrece in cadrul unei petreceri de bal-mascat, intr-o atmosfera plina de glam si bun gust, unde o intalnesc pe Kat DeLuna, pe care doresc sa o cuceresc, lucru pe care il reusesc in finalul videoclipului. Filmarile au avut loc la Palatul Snagov, unde, desi am filmat timp de aproape 20 de ore neintrerupt, ne-am distrat si am incercat sa ne bucuram de fiecare moment. Videoclipul va fi lansat in toate teritoriile lumii, ocazie cu care voi duce numele Romaniei cat mai departe”, a declarat Costi Ionita pentru www.libertatea.ro. Regizorul videoclipului piesei „Always on my mind” este Iulian Moga.

Costi Ionita urmeaza sa lanseze un alt videoclip alaturi de Shahzoda, o artista uzbeka, impreuna cu care a filmat in Thailanda, la inceputul lunii ianuarie. 

Adauga un comentariu