Stiri si curiozitati

Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe, declaratii surprinzatoare

Publicat: 02 oct. 2019

Katarina Dyer, fiica vitrega a lui Andrei Gheorghe, a debutat in muzica atunci cand avea doar 13 ani. Acum, la 20 de ani, este studenta la Conservator si are planuri mari in ceea ce priveste cariera muzicala.

Andrei Gheorghe – celebrul om de radio a incetat din viata anul trecut, la doar 56 de ani – a fost un adevarat prieten pentru Katarina – numele de scena al fetei sale vitrege -, iar sfaturile sale au marcat-o pe tanara solista, textiera si compozitoare.

Totodata, artista a dezvaluit ca tatal ei nu i-ar fi difuzat piesele la radio, deoarece nu ar fi vrut ca in viitor succesul ei sa ii fie datorat lui. “El mi-a zis, tu daca vrei o faci singura (piesa). Nu vreau ca succesul tau sa fie datorat mie. Nu m-ar fi ajutat niciodata in felul asta, nu e corect fata de alti oameni, alti artisti care se lupta sa intre in playlist. Singurile interventii ar fi fost dupa emisiune[…] sa-mi zica uite aici a fost bine, aici n-a fost bine. Era un antrenor. El chiar era un om foarte inteligent si foarte prezent. Uneori mai era si rau, n-ai ce sa faci”, si-a amintit Katarina.loading...

Adauga un comentariu