Frumusete

Kate Beckinsale, secretul unui ten fara riduri la 45 de ani

Publicat: 13 feb. 2019

Kate Beckinsale foloseste un tratament controversat pentru a-si pastra frumusetea tenului. Recent, Kate Beckinsale a intrat in rândul vedetelor care sunt adeptele unui tratament de beauty neobisnuit. ”Dupa un zbor lung, imi place sa stau intinsa si sa folosesc o masca cu celule clonate din preput de bebelus. Sincer, acum, cui nu i-ar placea?”, a scris ea pe Instagram, alaturi de o fotografie in care se vede cât de frumos este tenul ei in urma tratamentului.

Tratamentul ”Hollywood EGF Facial”, supranumit si ”Penis Facial”, a devenit cunoscut dupa ce actrita Cate Blanchett i-a laudat beneficiile in cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, noteaza perfecte.ro. ”Eu si Sandy Bullock am fost la aceasta cosmeticiana din New York, Georgia Louise, care face un tratament numit ”penis facial” si e ceva – nici macar nu stiu despre ce este vorba”, a spus actrita.

Ulterior, cosmeticiana mentionata mai sus a explicat pentru PeopleStyle despre ce procedura este vorba. ”Anul trecut, Sandra Bullock a filmat in New York si a venit la mine pentru un tratament de curatare si stralucire. I-am facut ceva care sa-i transforme tenul fara interventia laserului, asa ca i-am oferit tratamentul Hollywood EGF, cu crema pe baza de celule clonate din preput de bebelus”.

De atunci, procedura, care costa 650 de dolari, a devenit preferata vedetelor din Cetatea Filmului. ”Am mesaje de la celebritati, care imi cer tot timpul tratamentul penis”, adauga cosmeticiana Georgia Louise. Procedura consta intr-un peeling chimic, microneedling care ajuta celulele stem si peptidele sa penetreze si sa potenteze producerea de colagen, o masca pentru calmarea tenului si ingredientul special: serul derivat din preput de bebelus, clonat in laborator.  G.R.

Cel mai bun studio videochatloading...

Adauga un comentariu