Secretele istoriei

Kate Middleton este singura care îi poate purta bijuteriile Reginei Elisabeta. Care este motivul – VIDEO

Publicat: 17 dec. 2021
Kate Middleton și prințul William
Ducesa de Cambridge este una dintre cele mai populare figuri din Familia Regală Britanică

Familia regală britanică s-a reunit pe 8 decembrie pentru a participa la un eveniment special de Crăciun, organizat de Kate Middleton, la Westminster Abbey. Scopul acestuia a fost acela de a elogia munca și implicare britanicilor în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

La eveniment, ducesa de Cambridge s-a îmbrăcat într-un palton roșu elegant, cu croială de rochie, semnat Catherine Walker. Acesoriile acesteia au fost cele care au atras însă atenția tuturor. Kate a purtat o pereche de cercei cu safire și diamante din colecția personală a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Kate Middleton este singura care îi poate purta bijuteriile Reginei Elisabeta

Daniela Elser, expert în analizarea ținutelor și a comportamentului în public al membrilor familiei regale britanice, spune că nu este prima data când Regina îi împrumută ducesei Kate Middleton bijuteriile sale, iar de data aceasta ar putea fi vorba chiar de un cadou făcut de Suverană soției nepotului său. Elser spune că cerceii cu safire și diamante purtați la festivitatea de Crăciun i-ar fi fost nu doar împrumutați, ci oferiți definitiv.

Acest aspect a atras atenția criticior membrilor familiei regale pentru că ducesa de Cambrige ar fi singura care are acces la bijuteriile Reginei, acest lucru însemnând că Suverana o favorizează pe Kate. Pe de cealaltă parte, Meghan Markle, soția Prințului Harry, a avut ocazia să poarte, pe când locuia împreună cu familia regală, doar câteva bijuterii ale regretatei Prințese Diana.

“În timp ce fosta actriță (n.r. – Meghan Markle) ar putea deține doar câteva piese ce i-au aparținut Prințesei Diana, Kate are acces la minunățiile din tezaurul regal, avantaj pe care Meghan nu l-a avut niciodată” – a spus Daniela Elser, în cadrul unei emisiuni, citată de The Sun.

Kate Middleton și-a încurajat fratele să vorbească despre suferința lui

De curând, James a vorbit deschis despre faptul că suferă de depresie. În acele momente extrem de sensibile atât pentru fratele cât și pentru întreaga familie, Kate a reușit să se implice în toate aspectele cum a putut mai bine pentru ca James să treacă cu bine prin această perioadă. Astfel că aceasta mers regulat cu el la terapeut și l-a susținut cum a putut mai bine.

„Știu că sunt binecuvântat și am o viață privilegiată. Dar asta nu m-a făcut imun la depresie. Este complicat să descrii condiția. Nu este doar tristețe. Este o boală, un cancer al minții”, a spus acesta.

Sacrificiul pe care sora lui l-a făcut nu a putut să-l țină ascuns, astfel că James Middleton a făcut public informațiile legat de felul în care a fost ajutat învingă depresia către sora lui.
Adauga un comentariu