Secretele istoriei

Kate Middleton, in impas la un eveniment caritabil! Ce detaliu vestimentar a incurcat-o

Publicat: 09 nov. 2017

Ducesa de Cambridge (35 ani) se simte mai bine,iar simptomele produse de sindromul Hyperemesis gravidarum s-au diminuat, ceea ce inseamna ca ea a revenit o figura prezenta la toate evenimentele importante la care participa membrii Casei Regale a Marii Britanii.

Kate Middleton este detinatoarea unei organizatii caritabile numita Place2Be care are rolul de a identifica modalitati in care scolile pot aborda problema problemelor psihice si a tulburarilor de personalitate in fata elevilor. Isi propune sa informeze atat profesorii, cat si elevii asupra importantei sanatatii mintale si sa diminueze gradul de prejudecata la care este supusa o persoana care recunoaste ca se confrunta cu probleme emotionale. Ducesa a participat la o conferinta in care mai multi experti in domeniul psihiatriei pediatrice au luat cuvantul, abordand subiecte delicate, dar care nu ar trebui sa fie considerate tabu in societatea de astazi, potrivit dailymail.co.uk.

Vezi si Consilierul Regelui Mihai: “Sunt ultimele ore sau zile in viata ale Majestatii Sale, Regele! Este destul de trist si ingrijorator”

Atunci cand a coborat din masina pentru a participa la eveniment, Ducesa a trebuit sa fie foarte atenta cu tinuta sa pentru ca rochia destul de scurta risca sa ii dezvaluie prea mult picioare si sa o puna intr-o ipostaza neplacuta, mai ales ca fotografii dornici sa obtina un cadru inedit se aflau peste tot.

La randul eI, Ducesa a tinut un discurs in care a subliniat cat de important este ca parintii sa actioneze atunci cand vad o modificare in comportamentul copilului inainte sa fie prea tarziu si ca acesta sa dezvolte diferite complexe, care il vor insoti pe viata si ii vor afecta gradul de incredere pe care il are in propria persoana. „Sunt de parere ca este important sa acordam ajutor copiilor atunci cand au nevoie, la inceputul problemelor lor pentru a evita agravarea acestora in timp. Daca actionam din timp, ei nu vor avea sechele la maturitate. Fie ca suntem directori de scoli, profesori, parinti trebuie sa retinem ca suntem uniti in fata unei asemenea chestiuni. Trebuie sa lucram ca sa oferim copiilor suportul emotional de care au nevoie pentru a reusi in viata si a duce un trai prosper”, au fost cuvintele Ducesei.

Kate Middleton a fost o aparitie eleganta si a optat pentru o rochie deasupra genunchiului, de culoare burgundy. Rochia era destul de larga, dar totusi se putea observa, discret, burtica de gravida. A purtat o perche de pantofi negri care aveau un toc de o inaltime considerabila.

Casa Regala a Marii Britanii a anuntat oficial ca cel de-al treilea copil al Ducesei de Cambridge si al Printului William va veni pe lume in luna aprilie anul viitor.

Adauga un comentariu