Secretele istoriei

Kate Middleton, inselata de printul William?

Publicat: 10 apr. 2019

Kate Middleton ar fi fost inselata de printul William si ar fi luat masuri! Zvonurile ii socheaza pe fanii celebrului cuplu regal.

Kate Middleton (37 de ani) ar fi fost inselata de sotul sau, printul William (36 de ani), potrivit zvonurilor. De multi ani, cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Casatoriti din 2011, ei sunt parintii a trei copii superbi, printii George (5 ani), Charlotte (3 ani) si Louis, care implineste 1 anisor la 23 aprilie. Insa zvonurile din tabloidele britanice sustin ca, totusi, printul William i-ar fi fost infidel lui Kate, desi au o familie model.  El ar fi fost ispitit de una dintre cele mai apropiate prietene ale lor, marchiza de Cholmondeley, Rose Hanbury. Potrivit “The Sun”, aceasta ar fi fost deja exclusa din cercul sau de catre ducesa de Cambridge.

Kate Middleton si printul William tac

In Marea Britanie, de mai multe saptamani persita aceste zvonuri. Insa presa internationala nu le-a luat an serios. Asta fiindca printul William nu are o reputatie proasta, spre deosebire de tatal sau, printul Charles, care a fost acuzat adesea de infidelitate. Kate Middleton si printul William nu au avut nici o reactie privitoare la aceste zvonuri. Nici nu le-au combatut, nici nu le-au combatut. Nici nu au amenintat cu actiuni legale impotriva ziarelor care au colportat aceste zvonuri. Toata lumea se intreaba acum daca zvonurile vor continua sa se umfle sau se vor risipi. Se asteapta in continuare cu nerabdare atitudinea lui Kate si a printului William.loading...

Adauga un comentariu