Secretele istoriei

Kate Middleton, inselata de printul William? Cine este presupusa amanta 

Publicat: 13 sept. 2019

Potrivit presei internationale, Kate Middleton si printul William ar avea probleme in mariaj. Saptamana trecuta, zvonuri cu privire la o posibila aventura a ducelui de Cambridge au incarcat primele pagini ale ziarelor din Marea Britanie si nu numai.

Kate Middleton, inselata de printul William? Cine este presupusa amanta

Potrivit VIVA!, intreaga poveste a pornit de la jurnalista Nicolle Cliffe. Acesta din urma a facut o serie de declaratii pe Twitter, amintind si ca publicatia The Sun a scris recent despre faptul ca marchizii de Cholmondeley ar fi cazut in dizgratie la Palatul Kensington.

Rose Hanbury, una dintre cele mai bune prietene ale ducesei de Cambridge, si sotul ei nu mai fac parte din anturajul ducilor de Cambridge. Cu toate acestea, The Sun a primit o notificare din partea Palatului Kensington in care se specifica faptul ca o astfel de relatie nu a existat.

Rose (35 de ani) este casatorita cu David Cholmondeley (58 de ani), al saptelea marchiz de Cholmondeley. Cuplul s-a casatorit in 2009 la Chelsea Town Hall, dupa doar o zi de la anuntarea logodnei. Impreuna, Rose si David au trei copii: gemenii Alexander si Oliver, precum si o fiica numita Iris.

Inainte de a deveni marchiza, Rose a lucrat ca model pentru compania Storm Models. Rose si David s-au numarat printre invitatii de la nunta ducilor de Cambridge din anul 2011.

Atat Rose, cat si Kate au luat in considerarea varianta de a da in judecata persoanele si publicatiile care au pornit si propagat zvonul cu privire la o posibila aventura intre printul William si Rose.

Este posibil ca un sambure de adevar sa existe, certa fiind distantarea dintre Kate si Rose. Kate Middleton a pastrat tacerea si a depasit momentul cu eleganta.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit