Magazin

Katy Perry a angajat un psiholog, dar nu pentru ea – Vezi pentru cine

Publicat: 31 iul. 2012
1

Piscile lui Katy Perry nu au fost de acord cu divortul recent de actorul Russel Brand, fapt care a determinat-o pe cantareata sa le angajeze un psiholog.

Se pare ca dupa divortul de Russel Brand, cele doua pisici Kitty Purry si Krusty The Cat (numit dupa celebrul personaj din The Simpsons, Krusty the Clown) s-au comportat urat, fapt care a determinat-o pe Katy Perry sa le angajeze un specialist in comportament felin.

O sursa din anturajul cantaretei americane a declarat pentru Daily Star ca artista “este din ce in ce mai ingrijorata din cauza pisicilor ei si a modului in care se comporta in ultima vreme. In ultimele doua luni, obisnuiesc sa dispara ore intregi si nu mai comunica cu ea asa cum o faceau in mod obisnuit”.

Katy ar fi de parere ca acest comportament ar putea fi o reactie la toate lucrarile care se desfasoara in casa ei de la Hollywood, unde se face o renovare ampla.

Aceasi sursa a declarat pentru Daily Star ca pentru Katy Perry pisicile sunt mai mult niste prieteni decat animale de companie, alaturi de care sta de vorba si se inveseleste cand are probleme. Potrivit mediafax, Katy Perry s-a luptat si a castigat custodia lui Krusty The Cat, pe care o adoptase impreuna cu Russell Brand, dupa divortul de acesta.

Sursa: ziuaveche.ro

Adauga un comentariu