Celebritati

Katy Perry a avut o singura cerinta inainte sa se impace cu Taylor Swift

Publicat: 18 iul. 2019
6

Desi Katy a recunoscut ca ceea ce s-a intamplat intre ea si Taylor a fost un proces indelungat, parcursul lor catre impacare a inceput dupa ce Katy i-a trimis lui Taylor o ramura de maslin si un biletel, admitand ca ii pare rau pentru conflictul care exista intre ele de ceva timp.

„M-am gandit ca era pe cale sa inceapa ceva nou si important si avea nevoie de sprijin”, le-a explicat Katy celor de la The Thrive Global Podcast, referindu-se la inceputul turneului lui Taylor Swift. Si sincer, din moment ce eu il incheiam pe al meu, am realizat cat de multe lucruri avem in comun. Si poate ca sunt doar cinci oameni in lume care pot avea acelasi tip de conversatii si sa inteleaga de unde vin, si ca ar trebui sa celebram prietenia noastra si sa fim capabile sa ne sustinem una pe cealalta. Sunt gata sa trec peste. O iert si imi pare rau pentru orice as fi facut si sper ca si ea simte la fel. Cred ca este momentul. Sunt lucruri mai importante, exista probleme reale in lumea asta”, a continuat Katy Perry.

Vezi si: Katy Perry si Orlando Bloom se casatoresc la sfarsitul anului

Dupa ce s-a intalnit la petrecerile organizate dupa Premiile Oscar cu iubitul lui Taylor Swift, Joe Alwyn, Katy Perry a decis sa faca pasul urmator: „M-am dus la ea si i-am spus ca o sustin si o iubesc si mi-as dori sa fim prietene. M-a invitat acasa la ea si mi-a facut prajituri.” Kate Perry a avut si o cerinta speciala in ceea ce priveste vizita, si anume, sa stea in brate cu noua pisica a lui Taylor. 

Fanii celor doua artiste se bucura ca nu trebuie sa aleaga tabara in care sa se plaseze si pot continua sa-si sustina fara probleme artistele preferate.

Adauga un comentariu