Actualitate

Katy Perry da vina pe Russell Brand pentru despartire

Publicat: 05 iul. 2012

Katy Perry da vina pe Russell Brand pentru destramarea casniciei lor, spunand ca refuzurile sale constante de a o vizita au dus la incheierea mariajului.

Starul din Rock of Ages a fost cel care a depus actele de divort in decembrie 2011, dupa numai 14 luni de cand au zis "da". Katy considera ca relatia lor ar fi durat mult mai mult daca Russell ar fi venit sa o vada in timpul turneelor sale mondiale.

"Exact asta s-a intamplat. Mereu mi-am dorit sa lansez acest album (Teenage Dream) si, de obicei, odata ce scoti un album, faci un turneu. Turneele sunt foarte importante pentru mine, sunt ceea ce le datorez fanilor mei, pentru ca sunt constienta ca ei sunt motivul pentru care exist", spune Katy Perry in cotidianul The Sun.

Presa a mai speculat ca mariajul celor doi s-a destramat din cauza ca Russell (37 de ani) si-ar fi dorit copii, iar Katy (27 de ani) nu ar fi fost inca pregatita de acest pas, cel putin nu inainte ca viata si cariera ei sa se mai domoleasca.

Pana la urma, iata ca e mai simplu sa dai vina unul pe celalalt. Pe noi ne-au cam dezamagit declaratiile lui Katy Perry, dar stim si ca a suferit suficient dupa despartire, asa ca incercam sa nu fim carcotasi.loading...

Adauga un comentariu