Cancan ultimă oră

Katy Perry, despre lupta cu depresia: „Probabil aș fi făcut pasul de a sări”

Publicat: 30 iun. 2020

Katy Perry a discutat deschis despre faptul că s-a luptat cu propria tristețe în 2017, în timp ce nu o ducea bine nici în carieră, nici pe plan personal.

Katy Perry, despre lupta cu depresia

Într-un nou interviu cu Q on CBC, starul pop a spus că s-a luptat cu sănătatea ei mintală după ce ea și iubitul ei, Orlando Bloom, s-au despărțit, iar cariera ei a luat o turnură supărătoare.

„Cariera mea se afla pe o pantă ascendentă și tot urca, apoi a coborât. Pentru mine, acel moment a reprezentat un cutremur puternic.”, a zis aceasta.

„Mă despărțisem de iubitul meu, ce urmează acum să devină tatăl copilului meu și eram extrem de entuziasmată pentru că voi avea un mare succes cu noul album. Dar validarea celor din jur nu m-a ajutat, așa că m-am prăbușit.”, a continuat vedeta.

„Recunoștința este probabil singurul lucru ce mi-a salvat viața, dacă nu aș fi descoperit acest lucru, probabil aș fi rămas în propria tristețe, probabil aș fi făcut pasul de a sări. Dar am găsit puterea de a fi recunoscătoare.”, a spus Perry.

Katy a explicat că a putut să se lupte cu problemele de natură mentală după ce s-a întors la a credință, mai ales că aceasta a crescut cu părinți penticostali:

„Credința mereu a fost o opțiune pentru mine…relația mea cu Dumnezeu este ceva mai mare ca mine.”

Perry și Bloom sunt acum logodiți, însă, aceștia s-au despărțit în 2017, iar apoi au fost văzuți împreună din nou anul următor. În 2019, starurile se logodeau, iar în acest an, vedeta a anunțat că așteaptă primul copil cu iubitul ei. Cântăreața a mai vorbit în trecut despre experiența ei cu depresia pentru revista Vogue Australia, iar în acest an, vedeta a dezvăluit toate problemele pe care le-a avut în 2017.

„La un anumit punct am devenit depresivă clinic și trebuia să îmi dau seama de anumite lucruri și să aleg un drum. Cred că ce se va întâmpla pe plan muzical pentru mine reprezintă acel drum și sper să ajung într-un stadiu mental ok.”, a spus ea.

Katy Perry a avut o singura cerinta inainte sa se impace cu Taylor Swift

Desi Katy a recunoscut ca ceea ce s-a intamplat intre ea si Taylor a fost un proces indelungat, parcursul lor catre impacare a inceput dupa ce Katy i-a trimis lui Taylor o ramura de maslin si un biletel, admitand ca ii pare rau pentru conflictul care exista intre ele de ceva timp.

„M-am gandit ca era pe cale sa inceapa ceva nou si important si avea nevoie de sprijin”, le-a explicat Katy celor de la The Thrive Global Podcast, referindu-se la inceputul turneului lui Taylor Swift. Si sincer, din moment ce eu il incheiam pe al meu, am realizat cat de multe lucruri avem in comun.

Si poate ca sunt doar cinci oameni in lume care pot avea acelasi tip de conversatii si sa inteleaga de unde vin, si ca ar trebui sa celebram prietenia noastra si sa fim capabile sa ne sustinem una pe cealalta. Sunt gata sa trec peste. O iert si imi pare rau pentru orice as fi facut si sper ca si ea simte la fel. Cred ca este momentul. Sunt lucruri mai importante, exista probleme reale in lumea asta”, a continuat Katy Perry.

Dupa ce s-a intalnit la petrecerile organizate dupa Premiile Oscar cu iubitul lui Taylor Swift, Joe Alwyn, Katy Perry a decis sa faca pasul urmator:

„M-am dus la ea si i-am spus ca o sustin si o iubesc si mi-as dori sa fim prietene. M-a invitat acasa la ea si mi-a facut prajituri.” Kate Perry a avut si o cerinta speciala in ceea ce priveste vizita, si anume, sa stea in brate cu noua pisica a lui Taylor.

Fanii celor doua artiste se bucura ca nu trebuie sa aleaga tabara in care sa se plaseze si pot continua sa-si sustina fara probleme artistele preferate.

Adauga un comentariu