Actualitate

Katy Perry s-a saturat de celebritate

Publicat: 27 iun. 2012

Artista in varsta de 27 de ani va lua o pauza de la cariera ei solicitanta dupa ce va termina turneul de promovare al filmului "Katy Perry: Part of Me".

Acesta este un documentar despre viata cantaretei si contine secvente din momentele de dupa divortul de Russell Brand. Se pare ca acestea i-au reamintit de casnicia ei, acesta fiind unul dintre motivele pentru care vrea sa se retraga din viata publica.


Cantareata le-a spus membrilor echipei ei, cu care a lucrat si la realizarea filmului, ca are nevoie de timp pentru ca inima ei sa se vindece dupa esecul pe care l-a suferit in dragoste.


Katheryn Elizabeth Hudson, cunoscuta drept Katy Perry, este o cantareata americana care a devenit cunoscuta gratie hitului din 2008 "I Kissed a Girl", ce s-a situat pe prima pozitie in topurile din peste 20 de tari, inclusiv in Statele Unite ale Americii si in Marea Britanie. Perry este prima artista care a avut cinci hituri in Billboard Hot 100 intr-un singur an, in ultimul secol. Cel de-al doilea album de studio al sau, "Teenage Dream", lansat in 2010, a debutat pe primul loc in Billboard 200 si include o serie de hituri – "California Gurls", "Teenage Dream", "Firework" etc. In decembrie 2011, Perry a fost aleasa de MTV artistul anului. Cantareata, nominalizata de opt ori la premiile Grammy, a fost jurat in in emisiunile TV de talente "The X Factor" si "American Idol".


 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit