National

Kelemen Hunor: Nu mi-a fost usor sa stau alaturi de Ponta; voi veni si de pe Luna pentru oameni ca Ungureanu

Publicat: 30 iun. 2015
1

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marti, in plenul Parlamentului, raspunzandu-i liderului deputatilor social-democrati, Marian Neacsu, ca nu i-a fost usor sa stea alaturi de Victor Ponta din cauza unor oameni din PSD, punctand ca va veni si „de pe Luna la serviciu” pentru oameni care si-au respectat cuvantul fata de el si de formatiunea sa.

„Il pot intelege pe domnul Kelemen Hunor care a venit tocmai de la Budapesta astazi pentru a-l reinscauna pe domnul Mihai-Razvan Ungureanu, cel care a facut cadou statului maghiar mostenirea Gojdu„, a afirmat liderul deputatilor social-democrati, Marian Neacsu, in plenul Parlamentului, la dezbaterile privind validarea lui Mihai-Razvan Ungureanu la sefia SIE.

Citeste si MRU a fost votat sef la SRI

In acest context, Kelemen Hunor i-a raspuns ca va veni si de pe Luna la serviciu pentru oameni ca Ungureanu.

„Ma bucur ca dl lider al grupului PSD ma intelege. Ma bucur ca a ajuns la aceasta intelepciune. Eu am stat alaturi de Victor Ponta si nu mi-a fost usor. Nu din cauza lui Victor Ponta, din cauza unor colegi ai dvs, dl Neacsu. Nu mi-a fost usor, dar mi-am respectat cuvantul si voi veni la serviciu si de la Miercurea Ciuc ,si de la Cluj, si voi veni si de pe Luna pentru oameni care si-au respectat cuvantul fata de mine, fata de noi”, a spus liderul UDMR.

Citeste si Ponta: Va rog sa cititi si sa decideti singuri daca este de ras sau de plans
Comentarii
Adauga un comentariu