Frumusete

Kim Cattrall, sexy la 52 de ani

Publicat: 10 dec. 2010
7

A facut furori in rolul Samathei din „Sex in the city”, in ciuda faptului ca are 52 de ani! Asteapta acum, la aceasta varsta, sa primeasca roluri de mama sau orice fel de femeie la casa ei, fara probleme sentimentale. Cu toate acestea, si trecuta de 50 de ani, Kim capata tot roluri de femeie fatala. De ce? Raspunsul e simplu. Arata excelent! Conform ultimelor sale declaratii, actrita tine tot soiul de diete, insa cel mai eficient pare sa fi fost un regim cu drojdie de bere si iaurt.

Dieta cu drojdie de bere si suc de rosii

Ora 9:00 Beti 100 ml suc natural de grepfrut, in care ati pus doua lingurite cu drojdie de bere. Dupa ce ati baut acest preparat, mancati 50 g paine neagra si beti apoi 200 ml lapte degresat.
Ora 11:00 Mancati un iaurt slab, in care adaugati doua linguri cu fulgi de grau.
Ora 13:00
Consumati 100 g carne de vita la gratar, cu o portie de legume (conopida, varza, salata, rosii). Puteti pune peste legume un sos facut dintr-o lingura cu iaurt, verdeata si sucul de la trei felii de lamaie. Ora 15:00 Beti 100 ml suc de rosii in care puneti doua lingurite cu drojdie de bere.
Ora 17:00
Mancati 150 g peste slab prajit la gratar, cu o portie de legume (conopida, varza, salata, rosii). Inainte de culcare beti o cana cu lapte degresat.

Atentie! Dieta nu trebuie urmata mai mult de doua zile consecutive.

Adauga un comentariu