International

Kim Kardashian JEFUITA de ROMANI la Paris. Detalii INCREDIBILE

Publicat: 10 ian. 2017
1
O operatiune comuna la care au luat parte forte ale politiei din Franta si Belgia a dus la arestarea a 17 suspecti, majoritatea romani, banuiti de implicare in jaful comis in octombrie 2016 asupra vedetei americane de reality-show Kim Kardashian, relateaza publicatia belgiana Sudinfo, in pagina electronica.
Cei 17 suspecti au fost arestati luni in mai multe orase din Franta. Autoritatile belgiene iau parte la operatiune intrucat ramificatiile jafului ajung pana la Anvers, oras important pe piata mondiala a diamantelor, scrie agerpres.
Publicatia belgiana citeaza surse din cadrul anchetei care au precizat ca cei 17 suspecti, intre care trei femei, au fost retinuti in localitatile Raincy, Vincennes, Rouen si Grasse. Potrivit aceleiasi surse, cei mai multi dintre cei arestati le erau deja cunoscuti autoritatilor franceze. Au comis si in trecut jafuri armate si „ar proveni din comunitatea romaneasca”.
„Palmaresul lor este edificator. Unii dintre ei au mai fost inchisi. O sursa din cadrul politiei a precizat ca cele cinci persoane care au agresat-o pe vedeta sunt printre acesti suspecti, precum si complicii care i-au ajutat inainte de jaf si dupa aceea. Cel mai in varsta suspect are 72 de ani. Un barbat arestat la Grasse are 62 de ani”, potrivit publicatiei belgiene.
Dupa perchezitiile derulate in locuintele suspectilor, autoritatile au gasit importante sume de bani care ar proveni din vanzarea unora dintre bijuteriile care i-au fost furate lui Kim Kardashian.
Un rol important in depistarea suspectilor l-au avut probele ADN. Anchetatorii au putut preleva atat mostre ADN, cat si amprente din apartamentul unde a avut loc jaful. Au gasit probe si pe banda de scotch pe care hotii au folosit-o pentru a o reduce la tacere pe Kardashian, dar si pe o bijuterie pe care hotii au pierdut-o nu departe de locuinta unde statea victima.
„Una dintre probele prelevate a demonstrat ca printre suspecti este un individ cunoscut pentru jafuri si infractiuni de drept comun, un personaj de mare anvergura, bine cunoscut de Politie”, a declarat, pentru Sudinfo, o sursa din Politie.
Cei 17 suspecti pot fi retinuti si interogati pentru 96 de ore, inainte de a fi adusi in fata unui judecator. Magistratul va decide daca vor fi pusi sub acuzare.
In noaptea de 2 spre 3 noiembrie, Kim Kardashian a fost talharita sub amenintarea armei intr-un discret apartament hotelier de lux din Paris. Faptele au avut loc la ora 03:00 dimineata cand cinci indivizi mascati si imbracati in politisti au patruns in resedinta in care era cazata vedeta.
Hotii au plecat cu o prada in valoare de 9 milioane de euro, in mare parte bijuterii, dintre care unele imprumutate de case importante de bijuterie. Acesta a fost cel mai mare jaf de bijuterii asupra unei persoane particulare produs in Franta in ultimii 20 de ani.
Comentarii
  • Lasa ca asa le trebuie celor din Vest-ul Europei, cand noi romanii incercam sa punem la punct tiganii dupa anul 1990 ca faceau prapad in Romania prin jafuri, talharii, crime si violurile pe cale le faceau, occidentul ne acuzau de discriminare.
    Am avut in 1993 o frantuzoaica in vizita si mergand in oras la plimbare ne-am intersectat cu un grup de tigani care se luau de oameni pe strada si faceau galagie i-am atras atentia frantuzoacei spunand-i ca „vezi cum sunt discriminati astia in romania”.
    Acum vad pe pielea lor ce inseamna „toleranta”
    Si nu inteleg dece nu se i-au masuri sa nu se rafranga asupra tuturor romanilor ce fac astia in occcident.

Adauga un comentariu