Magazin

Kim Kardashian vrea sa-si schimbe meseria. Va putea profesa de-abia in 2022

Publicat: 11 apr. 2019
1

Kim Kardashian a declarat ca a inceput un curs de patru ani la o firma de avocatura din Statele Unite, cu scopul de a deveni avocat in 2022, potrivit BBC. Vedeta de reality tv spune ca a luat decizia de a urma o cariera in avocatura din 2018. 

Kylie Jenner, idol si etalon de frumusete pentru tot mai multe tinere

Anul trecut, ea s-a intalnit cu presedintele Donald Trump si a promovat cu succes campania de eliberare din inchisoare a lui Alice Marie Johnson, in varsta de 63 de ani. Ea a spus ca experienta ei la Casa Alba a facut-o sa ia aceasta decizie. "Casa Alba m-a sunat sa-mi ceara sfatul in privinta schimbarii sistemului de clementa", a declarat Kardashian pentru revista Vogue intr-un nou interviu. 

Gratierea este atunci cand cineva este iertat de o crima de care este acuzat ca a comis-o si este declarat nevinovat. In America, presedintele poate gratia orice condamnat dupa legea federala. "Stateam in Camera Roosevelt cu un judecator care a condamnat infractori si multi oameni puternici si mi-am spus: Trebuie sa stiu mai multe", a spus Kim Kardashian. "Am spus ceea ce trebuia sa spun despre oameni si de ce unele situatii sunt nedrepte. Dar am avut avocati cu mine care m-au informat despre particularitatile respectivului caz".

In timpul cursurilor, Kim Kardashian va trebui sa studieze 18 ore in fiecare saptamana si sa ia lectii de la doi avocati-mentor, Jessica Jackson si Erin Haney. Activitatea lui Kim Kardashian impreuna cu bunica lui Alice Marie Johnson i-a asigurat eliberarea de la o condamnare pe viata in 1996 pentru trafic de cocaina cand a intervenit Donald Trump.  

In 2017, Kim Kardashian s-a aflat printre mai multe celebritati care au vorbit in sprijinul lui Cyntoia Brown. Ea a primit inchisoare pe viata in 2006, la varsta de 16 ani, pentru ca a impuscat mortal un barbat care ii ceruse sa intretina relatii sexuale cu el. Anchetatorii au spus ca a fost jaf.  Alte vedete, precum Rihanna, actrita Amy Schumer si starul NBA LeBron James au sustinut-o. Cyntoia a fost eliberata anul acesta. 

Adauga un comentariu