Din lumea filmului

Kirg Douglas: „Ma simt la 101 ani verde si puternic!”

Publicat: 13 dec. 2017

Inca se tine bine! Legendarul star, cunoscut mai ales datorita rolului din filmul “Spartacus”, Kirk Douglas, tatal lui Michael Douglas, a fost serbat cu fast sambata cu prilejul implinirii venerabilei varste de 101 ani.

Kirk Douglas spune ca este sanatos tun, desi a trecut de un secol de viata. Fiul sau, Michael Douglas, a zburat de la New York la Beverly Hills, unde locuieste faimosul lui tata, pentru a-i fi alaturi la aniversare. Sotia sa, Catherine Zeta-Jones (48 de ani), nu a putut sa fie prezenta cand socrul ei a suflat in lumanarea de pe tort, dar i-a cantat “La multi ani!” prin intermediul Internetului. La petrecere a fost prezent insa fiul lui Michael Douglas, nepotul Cameron (38 de ani), care a fost eliberat anul acesta din puscarie, unde a ajuns din cauza traficului de droguri.

Cameron, care lucreaza in prezent la o companie de productie de filme, il va face in curand strabunic pe Kirk, fiindca iubita sa asteapta o fetita. De la petrecere nu a lipsit medicul starului, P.K. Shah, care a adus vodca pentru celebrul sau pacient, pe care-l lasa s-o guste numai de ziua lui. Kirk a fost insurat din 1943 pana in 1954 cu Diana Dill, care i-a daruit doi fii, Michael (73 de ani) si Joel (71 de ani). S-au despartit, fiindca el o insela la greu. In 1954, starul s-a casatorit cu Anne Buydens, care si astazi ii e alaturi. Ea era asistenta pe platourile de filmare, cand s-au cunoscut. Si pe Anne a inselat-o, fiindca Kirk a fost unul dintre sex simbolurile Hollywoodului. Printre iubitele lui s-au numarat divele Marlene Dietrich, Joan Crawford, Barbara Stanwick, Lana Tarner, Rita Hayworth si Ava Gardner.

Anne i-a daruit si ea doi fii, Peter (62 de ani) si Eric, decedat in 2004 la 46 de ani. Ea a inchis mereu ochii la infidelitatile sotului. “Am scapat cu bine dupa un accident de elicopter si un accident cerebral pentru a face mai mult bine in lume”, a spus Kirk Douglas. De-a lungul carierei sale prodigioase, a aparut in peste 90 de filme, intre care se numara “Calaretul singuratic” si “Umbra unui urias” si are o avere de 60 milioane de dolari.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit