Din lumea filmului

Kirstie Alley e membră a Bisericii Scientologice. Cum a ajuns să arate în prezent actrița

Publicat: 03 aug. 2021
Kirstie Alley slaba intr-o rochie albastra
Kirstie Alley s-a ingrasat si este departe de imaginea care a consacrat-o

Kirstie Alley e membră a Bisericii Scientologice de 42 de ani, iar în prezent a ajuns să arate total diferit față de imaginea care a consacrat-o. Actrița a fost surprinsă în public după mai bine de 3 ani. În acest an a împlinit 70 de ani și a anunțat în nenumărate rânduri că a renunțat la lumea filmului.

Iubită de mulți români pentru rolul din seria „Uite cine vorbește!” în care a jucat alături de John Travolta, Kirstie Alley pare acum greu de recunoscut.

Kirstie Alley a ajuns greu de recunoscut

Kirstie s-a îndepărtat de ceva vreme de lumea showbiz-ului și este extrem de apropiată de Scientologie. Ca drept dovadă, în anul 2000 aceasta și-a cumpărat o casă pe malul apei în Clearwater, la o aruncătură de băț de sediul mondial al cultului de care aparține.

“Scientologia m-a scăpat de droguri”, declara în 2008 vedeta. “Obișnuiam să mă droghez cu cocaina și de fiecare dată când o făceam, mă gândeam că am luat o supradoză și o să mor”, a spus ea. “Într-o zi, însă, am descoperit cartea de bază a scientologiei și viața mea s-a schimbat. Mă gândeam fie că religia asta e cea mai mare prostie din lume, fie că am să scap de dependența de droguri”, a adăugat actrița, convinsă că ultima variantă este cea corectă.

Kirstie se luptă cu kilogramele

Pe măsură ce timpul a trecut, kilogramele au început să se adune, iar acest lucru a nemulțumit-o și pe marea actriță. În urmă cu trei ani a intrat la dietă, eliminând doar trei alimente pe care le consuma cu mare plăcare: biscuiții, pastele linguini și brânza, și a reușit atunci să piardă nu mai puțin de 22 de kilograme.

„Nu mai arătam deloc bine, sexy sau în nici un fel. Eram doar grasă. Acum mă gândesc că mai întâi trebuie să slăbesc și apoi voi putea mânca tot ce îmi doresc. Mă simt mult mai energică acum. Ies mai mult și am devenit mai îndrăzneață. Mă apropii de oameni și le spun că vreau să lucrez cu ei. Sunt activă, mă simt în viață iar și mă mișc”, declara atunci Alley.

Și chiar dacă își promitea atunci că e hotărâtă să continue programul de slăbire, imaginile de mai sus demonstrează că a uitat de promisiunea făcută și că a pierdut lupta cu kilogramele.

Cine este Kirstie Alley

Kirstie Louise Alley este o actriță americană câștigătoare a unui Emmy Award, cunoscută datorită rolului său din serialul de televiziune Cheers, în care a interpretat personajul Rebecca Howe (între 1987 – 1993), câștigând un Emmy în 1991 pentru categoria Actriță principală într-un serial de comedie (Outstanding Lead Actress in a Comedy Series).

În 1992, a câștigat premiul Golden Globe pentru rolul din serialul Cheers. Alley a mai câștigat, de asemenea, un Emmy în 1994 pentru rolul din filmul de televiziune Mama lui David (David’s Mother).

Alte roluri în care Alley a câștigat atât sufragiile publicului cât și ale criticii includ, caracterul Diane Barrows din It Takes Two, respectiv rolul principal din Look Who’s Talking, Look Who’s Talking Too și Look Who’s Talking Now, alături de John Travolta. În anii 1991 și 1998, Kirstie Alley a cucerit de două ori premiul popular People’s Choice Award.

Adauga un comentariu