Magazin

Kirstie Alley si John Travolta, din nou impreuna

Publicat: 24 iul. 2013
1

Actorii John Travolta si Kirstie Alley, protagonistii francizei „Uite cine vorbeste/ Look Who’s Talking”, vor juca din nou impreuna, dupa 20 de ani de la lansarea primului film din aceasta serie, intr-un serial de televiziune american.

John Travolta va aparea in calitate de invitat special in noul sitcom al actritei Kirstie Alley, intitulat „Kirstie”, informeaza mediafax.ro.

Comedia „Uite cine vorbeste” din 1989 l-a avut pe afis si pe Bruce Willis, care a asigurat vocea bebelusului personajului interpretat de Kirstie Alley.

Realizat cu un buget de productie de aproximativ 7,5 milioane de dolari, filmul a generat incasari de aproape 300 milioane de dolari pe plan mondial.

„Uite cine vorbeste” a avut doua continuari – „Look Who’s Talking Too” si „Look Who’s Talking Now”-, in care rolurile principale au fost interpretate tot de John Travolta si Kirstie Alley.

Noul sitcom al actritei Kirstie Alley, care va debuta in curand pe micile ecrane americane, prezinta aventurile unei actrite celebre de pe Broadway, Madison Banks, interpretata de Alley.

Dupa succesul repurtat cu franciza „Uite cine vorbeste”, John Travolta a renuntat la imaginea actorului care prefera roluri din filme pentru intreaga familie, revitalizandu-si cariera cu rolul din „Pulp Fiction”, un film in care a interpretat rolul unui asasin dependent de droguri.

In ultima vreme, actorul american a aparut in filme din categoria thriller, precum „Savages” si „Killing Season”.

Kirstie Alley a avut parte de o cariera spectaculoasa in televiziune, remarcandu-se in productii de succes, precum „Cheers”, „Veronica’s Closet” si „Fat Actress”.

Adauga un comentariu