Actualitate

Florin-Vasile Cîțu, noul premier desemnat de Klaus Iohannis

Publicat: 26 feb. 2020

Președintele Klaus Iohannis susține în această seară o conferință de presă în care va anunța numele noului candidat la funcția de premier. Acesta a anunțat că Florin-Vasile Cîțu reprezintă propunerea sa.

„După consultări, acum, am decis deja să fac o desemnare pentru a mișca lucrurile încât să nu ne blocăm politic. Așadar, am decis să desemnez pentru poziția de prim-ministru pe domnul Vasile Florin Cîțu, actualmente ministru al Finanțelor Publice, care se va prezenta, sper, într-un timp scurt în fața Parlamentului cu o echipă guvernamentală și un program de guvernare”, a spus Klaus Iohannis.

După un mandat eșuat de ministru de Finanțe dar și după avizul negativ primit în urma realegerii Guvernului Orban de către Klaus Iohannis, Florin Cîțu nu a disperat. Cărțile erau deja făcute. Dintr-un ministru care a îngropat economia țării, acesta dorește să treacă la un alt nivel.

Actualul candidat pentru funcția de premier a uimit opinia publică prin alegerile făcute în funcția de ministru de Finanțe. Acesta a negat o perioadă sumele colosale împrumutate fără justificare, ulterior învățând de la maeștrii manipulării cum trebuie prezentată situația, a pasat vina pe „greaua moștenire”. Interesele cetățenilor au fost ignorate în totalitate. Creșterea pensiilor, salariilor dar și a deficitului bigetar a fost neglijată în favorea jocurilor politice.loading...

Comentarii
  • Pe langa faptul ca psd-ul sunt de neiertat si de aruncat afara din guvernare si administratia publica datorita golaniilor si actelor de coruptie facute in timp, astia deja sunt penibili! Dar sunt penibili rau tare! Iar toata clasa politica, in loc sa se puna la masa rotunda si sa faca ceva, ei tot se cearta si se hulesc, se bat continuu pt ciolan. Cred ca o solutie ar mai ramane Monarhia, iar daca nici aia nu merge, Guvern Militar atunci si legi martiale. Cred ca asta ar mai salva Romania.

  • Monarhie, primesc. Dudăn presedinte, Yappa Mare prim ministru. Secund ministru, adicatelea, ca e mai in etate decat Veorica. Cîțu ? Cîțț.

  • Nu cumva decesele provocate de H1N1 sunt cumva cazuri nedetectate sau ascunse de COVID-19 ? Se mai vorbește de decesele de gripa? Nu. Opera Arafat, SRI si a boierilor din Ministere

Adauga un comentariu